Date companie
 
 
 
 

Tâlharul de la sala de jocuri de noroc din Caracal, căutat de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, ancheta, Caracal, jocuri, sala, urmarit, voinea, semnalmente
 

Continuă căutările în cazul tâlharului din Caracal, care a furat banii unei săli de jocuri de noroc din oraș și a evadat apoi din sediul Poliției din localitate.

ALEXANDRA DICU, purtător cuvânt, I.P.J Olt „Polițiștii din Olt caută un bărbat de 22 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă. Acesta a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.”

Duminică dimineață, Ionuț Robert Voinea, în vârstă de 22 de ani, a furat 9.000 de lei din casieria unei săli de jocuri de noroc, amenințând-o pe casieră. El a fost prins de polițiști și dus la sediul Poliției din Caracal, pentru audieri. Acolo, a profitat de faptul că a fost lăsat singur într-o încăpere situată la etajul unu și a sărit pe geam, după care și-a pierdut urma. Polițiștii care l-au lăsat nesupravegheat sunt acum anchetați. Tânărul este recidivist. El a ieșit din închisoare în luna februarie, după ce a ispășit o pedeapsă pentru tentativă de omor. Persoanele care pot furniza informații despre Voinea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.


Tâlharul de la sala de jocuri de noroc din Caracal, căutat de polițiști

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2