Date companie
 
 
 
 

Tânãrã omorâtã pe trecerea de pietoni, în Capitalã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, capitala, sofer, dosar, bulgaria, mortal, tanara, inmatriculat, prieteni
 

Accident mortal în Capitalã! O tânãrã de 24 de ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu din București, în timp ce traversa regulamentar. Soferul, în vârstă de 22 ani, care conducea cu peste 100 de kilometri la orã un autoturism înmatriculat în Bulgaria, a fugit, dupã comiterea accidentului, dar a fost prins, trei ore mai târziu. Asta, în ciuda faptului că, între timp, încercase să-și șteargă urmele, cu ajutorul prieteni. Autorul accidentului a fost găsit de oamenii legii în casa unui prieten, în comuna Domnești, unde se ascunsese.

VOX "- Cred ca avea în bord cam 120. Circula cu viteza foarte mare si a fost lovitã grav. - Ai vãzut sã fi oprit soferul imediat dupa? -  Nu, nu , si-a continuat drumul!"

AMBIANTÃ "Îti pare rau de ce ai facut? Dar de ce ai fugit de la locul accidentului?"

ANDREI CODÃU, purtãtor de cuvânt, Brigada Rutierã "A schimbat numerele cu unule românești. În momentul accidentului avea numere bulgarești. În acest moment, vorbim de un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului!"

Accidentul a fost atât de violent încât unuia dintre martori i s-a fãcut rãu și a leșinat. Tânãra omorâtă în accident era din județul Harghita și studia în Capitalã. Atât șoferul, cât și prietenii săi, care l-au ajutat să scape de răspundere, au fost reținuți, pentru cercetări. Anchetatorii caută, acum, să stabilească toate detaliile privind cumplitul accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2