Date companie
 
 
 
 

Tânãrul care l-a ucis pe elevul din Târgoviște era violent și se droga, spun cei care-l cunosc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : droguri, targoviste, arest, elev, preventiv, tanar, injunghiat, stupefiante, violent
 

Tânãrul din Târgoviște arestat pentru înjunghierea mortală a elevului de 15 ani, era violent și consuma droguri. O spun cunoscuții băiatului de 18 ani, dar și tatăl vitreg al acestuia. Arestat preventiv, el este cercetat, acum, pentru omor calificat și riscă 25 de ani de închisoare. În ciuda faptului că a ajuns după gratii, suspectul nu pare marcat de faptul că a luat o viață.

AMBIANȚÃ "- Mã frate, din punct de vedere enducteric, indiscutabil cuantic și deontologic, nu ai ce întrebãri sã îmi mai pui. – De ce l-ai înjunghiat? – Din greșealã. - De ce aveai cuțit la tine? – Autoapãrare."

Tatăl vitreg al băiatului susține că acesta consuma stupefiante și că, la momentul comiterii crimei, era sub influența acestora.

VOX "- La început a fost un copil foarte cuminte. De la a cincea încolo, s-a stricat! A luat-o pe țigãri și în ultimul timp cu… ce dracu' fumeazã ei, cu droguri de astea! – Și astãzi era sub influența drogurilor când s-a întâmplat? – Eu cred cã da! - Dar vindea el droguri? – Nu! El le cumpãrã."

Vecinii din localitatea Răzvad, de unde este tînărul, spun că acesta era un adevãrat pericol public, pentru cã se droga și umbla tot timpul înarmat cu un cuțit, pe care nu se sfia sã-l și foloseascã. După ce a fost prins de polițiști, a ieșit la ivealã faptul cã individul a mai încercat, anul trecut, sã înjunghie un bãrbat de 36 de ani. Victima s-a ferit, însã, la timp și a scãpat doar cu o zgârieturã. Atunci, atacatorul a primit pentru fapta lui doar o amendã de 50 de lei.

VOX "Când m-am întors, mi-a dat cu cuțitul la gât, m-am ferit, cã dacã nu mã feream era mult mai rãu. Era cu cuțitul și te ferești de cuțit, vã dați seama cã…"

VOX "Amenința, era cu cuțitele, se tot juca și fãcea fel de fel, iar altã datã a dat cu cuțitul unui client aici în fațã. I-a dat cu cuțitul, noroc cã a tras gâtul cã altfel îi… Cum îl vedeam așa, tot timpul, bãnuiam cã da, ar fi drogat."

Șeful Poliției Române, Petre Tobă, a declarat, marți, că autorul crimei figura în evidențele Poliției cu o amendă administrativă, din 2011, pentru comiterea unui furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere. O faptă minoră, în comparație cu ce a săvârșit la Târgoviște, luând viața adolescentului. Între timp, familia victimei se pregătește de înmormântare. Peste o sutã de oameni s-au strâns într-o piațã din centrul orașului, unde au aprins lumânări și au depus flori în memoria elevului înjunghiat. Colegul de bancã al elevului ucis a venit îmbrãcat cu un hanorac pe care erau scrise mai multe mesaje în amintirea prietenului sãu.

VOX "Era un bãiat extraordinar, cuminte, avea și rezultate foarte bune. Era un prieten extraordinar!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2