Date companie
 
 
 
 

Tânăr bătut de un polițist, în fața unei discoteci din județul Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, dosar, batut, politist, tanar, penal, comuna, fata, luna
 

Un om al legii din Câmpia Turzii, angajat al Serviciul Judiciar, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a snopit în bătaie un tânar! Agentul și-ar fi ajutat fiul să se răzbune pe cel care i-a furat iubita. Scandalul a avut loc în fața discotecii din comuna Luna. Fiul polițistului l-a atacat pe vărul unei fete, care o însoțea la discotecã. Și-a chemat și tatãl în ajutor, așa că polițistul a ajuns imediat la fața locului și l-a bãtut și el pe bãiat. Și fata a fost lovitã, pentru cã încerca sã-l ajute pe tânãr.

BAZIL OCOLIȘEAN, victimă "Am ieșit sã luãm o gurã de aer. Ultima persoanã pe care am vãzut-o, înainte sã mã trezesc în ambulanțã, a fost tatãl fostului prieten al verișoarei mele. E polițist, îl cunosc, nu am avut tangențã nici cu el, nici cu fiul."

Tânãrul agresat a fost inconștient minute în șir.

CRISTIANA CIORTEA, director, Spitalul Jud. de Urgență Cluj "Este vorba de un pacient 25 de ani, care a fost internat de urgențã, în urma unei fracturi a osului malar și a oaselor maxilarelor!"

Nu ar fi prima datã când polițistul este implicat într-un scandal.

VOX "L-o luat la bãtaie și nu numai pe ãla, cã a mai bãtut pe unu, Suciu Mihai, pentru nu știu ce povești cu femei. S-au depus plângeri, dar, te pui cu statul și poliția?!"

Cele douã victime l-au reclamat pe omul legii la poliție. Bãrbatul s-a ales cu dosar penal pentru agresiune și este cercetat disciplinar, pe motiv cã și-a încãlcat grav atribuțiile de serviciu.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2