Date companie
 
 
 
 

Tânăr de 19 ani, electrocutat la rețeaua de înaltă tensiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, arsi, tanar, stalp, tensiune, inalta, electrocutat, BEC
 

Electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec! Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, se zbate între viață și moarte, după ce s-a electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec de pe un stâlp de înaltă tensiune. Băiatul a suferit arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafața corpului și a fost transportat la spitalul Vaslui. După ce i-au evaluat starea, medicii de aici au hotărât să-l trimită cu un elicoper S.M.U.R.D., la Spitalul de Arși din București.

GABRIEL OLARU, medic, U.P.U. Vaslui "Cu arsură gradul 4, prin electrocuție, pe 10% din suprafața corporală. Starea lui este destul de gravă. A trebuit să luăm legătura cu Spitalul de Arși din Capitală, pentru a fi transportat acolo."

Prognosticul medicilor privind șansele de supraviețuire ale băiatului este unul rezervat. În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Potrivit R/News băiatul se urcase pe stâlp ca să schimbe becul la solicitarea unui vecin.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2