Date companie
 
 
 
 

Tânăr mort în mod misterios, după o noapte petrecută în club

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, mort, parinti, strainatate, club, prieten, noapte, tanat
 

Caz șocant la Drobeta Turnu Severin! Un tânăr de doar 20 de ani a murit după o noapte petrecută în club. Alexandru locuia singur, deoarece părinții lui sunt plecați la muncă în străinătate. Noaptea trecută a fost în club cu mai mulți prieteni, iar spre dimineață a plecat cu unul dintre ei acasă, ca să ia ceva. Tânărul a urcat în apartament, iar prietenul său a rămas să-l aștepte jos. Numai că atunci când a văzut că nu mai vine a urcat după el. Când a deschis ușa la baie, a încremenit! Băiatul zăcea pe jos, inert. Prietenul său a sunat la 112 și a cerut ajutor.

AMBIANȚĂ "Cică îi veni rău și căzu în baie și chemă un baiat și îl resuscitară 50 de minute."

RADU GANDA, medic, S.J.A. Mehedinți "Găsit de echipajul nostru în stop cardio-respirator, a început resuscitarea. După aproape 50 de minute de resuscitare nu și-a reluat funcțiile vitale și a decedat. Un tânăr de 20 de ani, dacă nu e ceva evident, e foarte greu de spus de ce a intrat în stop cardio-respirator."

VOX "Era liniștit de felul lui. Doamne!"

VOX "Un băiat liniștit, dar cu anturajele astea nu știu ce să mai zic. Nu știu ce fac copiii aștia, pe unde pleacă."

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Deocamdată, anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei, pentru a vedea din ce cauză a murit băiatul. Părinții lui sunt, acum, în drum spre casă, pentru a-l conduce pe ultimul drum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2