Date companie
 
 
 
 

Tânără omorâtă pe trecerea de pietoni, în Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, constanta, sofer, politisti, mortal, tanara, trecere, pietoni, fugit, omorata
 

Accident mortal, în Constanța! O tânără de 19 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni, de o mașină care circula cu viteză. Accidentul s-a produs chiar sub ochii părinților și fratelui fetei. După comiterea accidentului, șoferul a abandonat mașina și a fugit. Un martor, care era băut a sărit să o ajute pe tânără, dar a fost la un pas să fie linșat de fratele fetei, care a crezut că el este șoferul vinovat.

AMBIANTA "- Mi-ai omorât sora! - Am ajutat, am încercat să ajut. - Hai, domnule, nu te mai băga! Dumnealui era de față!"

Medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze, dar în zadar. Părinții au privit disperați cum fiica lor se stinge.

CIPRIAN CIȘMILIANU, medic, Ambulanța Constanța "Victima e un pieton, gasită în stopcardio respirator, pentru care s-au inițiat manevre de resucitare, din păcate, fără răspuns, și am declarat decesul pacientului."

VOX "La fața locului am constat că persoană a decedat, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție."

Polițiștii îl caută, acum, pe șoferul care a provocat accidentul. Dacă va fi găsit, acesta riscă ani grei de închisoare, pentru ucidere din culpă și fugă de la locul faptei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2