Date companie
 
 
 
 

Tânărul suspectat că l-a înjunghiat pe fiul șefului Poliției Locale Vaslui, cercetat în libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, politia, spital, conflict, medici, dosar, tanar, injunghiat, sef, ranit, fiul, penal, locala, spontan, catana
 

Tânărul suspectat că l-a înjunghiat pe fiul șefului Poliției Locale Vaslui, cercetat în stare de libertate! Agresorul, care are 18 ani, a fost descoperit după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în zona incidentului. Băiatul rănit se află în continuare sub supravegherea medicilor.

ANA RINDER, manager, Spitalul Județean de Urgență "A fost internat pe secția Chirurgie, cu diagnosticul de plagă penetrantă hipocondru stâng. Acum este stabil hemodinamic. Este bine și rămâne sub supraveghere medicală.”

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru loviri și alte violențe.

MIHAELA ȘTRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Încadrarea juridică urmează a fi efectuată în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, de care va avea nevoie victima pentru vindecare, dar și de rezultatul investigațiilor."

Fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de duminică spre luni, într-o parcare din centrul orașului. Agresorul le-a spus polițiștilor că l-a înjunghiat pe adolescent pe motiv că ar fi fost provocat, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2