Date companie
 
 
 
 

Taraful Cleante, la ”Opriți Timpul”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : marian, diana, opriti, timpul, Cleante, taraful
 

Una din surprizele noului sezon va fi prezența tarafului Cleante în fiecare ediție a emisiunii „Opriți Timpul”. În noul sezon, invitații Corinei Chiriac și al lui Adrian Enache vor cânta live, alături de Taraful Cleante, care abordează într-o manieră unică mai toate genurile muzicale: lăutărească, folclor, cafe-concert, pop-dance și cover-uri. Membrii tarafului se vor asigura că buna dispoziție și atmosfera placută să fie întreținută de muzica de calitate.

MARIAN CLEANTE, instrumentist „Taraful Cleante” „Dragilor, urmăriți Național TV, urmăriți emisiunea „Opriți timpul”! Este ceva nou, este ceva foarte, foarte bun și foarte frumos! Vă așteprăm să ne urmăriți!”

DIANA MATEI, solistă ”Taraful Cleante” „Dragii noștri, să ne urmăriți, să ne trimiteți mesajele voastre, sunt foarte importante pentru noi. În primul rând trebuie să știm că sunteți în fața televizoarelor.”

Instrumentele clasice care definesc Taraful Cleante, asociate cu instrumentele moderne, fac savuroase spectacolele lor. Marian ne-a dezvăluit și cum a luat naștere taraful.

MARIAN CLEANTE, instrumentist „Taraful Cleante” „La noi este o tradiție de cel puțin șase generații, unde se cântă cu vioara. Primul născut din familie, băiat, trebuie să cânte cu vioara. Dar de unde provine numele tarafului? Nume rar. Este prenumele tatălui meu. Cleante. Pe noi ne cheamă Bârneață, pe tatăl meu Bârneață Cleante. S-a întâmplat să moară acum 13 ani. Am venit în țară și am zis să facem un grup mic, un taraf cu prenumele lui.”

Tatăl lui Marian, violonistul Cleante, a fost membru al orchestrei Barbu Lăutaru și a cântat alături de nume mari ale muzicii românești, ca Fărămiță Lambru și Romica Puceanu. Taraful Cleante reușește să impresioneze prin show-uri de excepție. Ca în orice altă profesie, munca și seriozitatea sunt pe primul plan. Îi puteți vedea și asculta, în fiecare zi de duminică, de la ora 13, la Național Tv, pe scena emisiunii „Opriți Timpul”.


Taraful Cleante, la ”Opriți Timpul”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2