Date companie
 
 
 
 

Taraful Cleante, la ”Opriți Timpul”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : marian, diana, opriti, timpul, Cleante, taraful
 

Una din surprizele noului sezon va fi prezența tarafului Cleante în fiecare ediție a emisiunii „Opriți Timpul”. În noul sezon, invitații Corinei Chiriac și al lui Adrian Enache vor cânta live, alături de Taraful Cleante, care abordează într-o manieră unică mai toate genurile muzicale: lăutărească, folclor, cafe-concert, pop-dance și cover-uri. Membrii tarafului se vor asigura că buna dispoziție și atmosfera placută să fie întreținută de muzica de calitate.

MARIAN CLEANTE, instrumentist „Taraful Cleante” „Dragilor, urmăriți Național TV, urmăriți emisiunea „Opriți timpul”! Este ceva nou, este ceva foarte, foarte bun și foarte frumos! Vă așteprăm să ne urmăriți!”

DIANA MATEI, solistă ”Taraful Cleante” „Dragii noștri, să ne urmăriți, să ne trimiteți mesajele voastre, sunt foarte importante pentru noi. În primul rând trebuie să știm că sunteți în fața televizoarelor.”

Instrumentele clasice care definesc Taraful Cleante, asociate cu instrumentele moderne, fac savuroase spectacolele lor. Marian ne-a dezvăluit și cum a luat naștere taraful.

MARIAN CLEANTE, instrumentist „Taraful Cleante” „La noi este o tradiție de cel puțin șase generații, unde se cântă cu vioara. Primul născut din familie, băiat, trebuie să cânte cu vioara. Dar de unde provine numele tarafului? Nume rar. Este prenumele tatălui meu. Cleante. Pe noi ne cheamă Bârneață, pe tatăl meu Bârneață Cleante. S-a întâmplat să moară acum 13 ani. Am venit în țară și am zis să facem un grup mic, un taraf cu prenumele lui.”

Tatăl lui Marian, violonistul Cleante, a fost membru al orchestrei Barbu Lăutaru și a cântat alături de nume mari ale muzicii românești, ca Fărămiță Lambru și Romica Puceanu. Taraful Cleante reușește să impresioneze prin show-uri de excepție. Ca în orice altă profesie, munca și seriozitatea sunt pe primul plan. Îi puteți vedea și asculta, în fiecare zi de duminică, de la ora 13, la Național Tv, pe scena emisiunii „Opriți Timpul”.


Taraful Cleante, la ”Opriți Timpul”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”Opriți Timpul” de Florii, la Național TV ( 9 Aprilie 2020 )

  O nouă duminică, o nouă zi de sărbătoare alături de noi, pe programele de la Național TV! Rareș Varniote, fost component al trupei Free Dj`s, este un tânăr extrem de talentat, care imită foarte bine o parte din artiștii...

 • ”Opriți Timpul”, în topul preferințelor românilor ( 6 Aprilie 2020 )

  Emisiunea dumneavostră preferată de televiziune, „Opriți Timpul”, a fost și ieri în preferințele telespectatorilor! Spectacolul ce îi are ca prezentatori pe îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache, a realizat...

 • „Opriți Timpul”, în casele românilor ( 22 Martie 2020 )

  Astăzi, s-a ridicat cortina celui de-al XII-lea sezon al spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, la Național TV! La ora 13.00, Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor și-au făcut intrarea în casele dumneavoastră, cu muzică...

 • ”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00 ( 21 Martie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă, până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Cortina marelui spectacolul de televiziune se ridică mâine, 22 martie, începând cu ora 13. Gazdele emisiunii, Corina...

 • Baletul „High Class”, la ”Opriți Timpul” ( 21 Martie 2020 )

  Dansul nu are cum să lipsească din sezonul al 12- lea al emisiunii „Opriți Timpul”! Coregrafiile, cu totul altele decât cele de până acum, sunt realizate de o trupă nouă de dansatori profesioniști, care compun Baletul „High Class”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2