Date companie
 
 
 
 

Târg de adopții, la Arena Națională

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Targ adoptii Arena Nationala
 

Cel mai mare târg de adopții de animale organizat vreodată în Capitală a avut loc, duminică, la Arena Națională.

FLORINA ILICEA, reporter ”60 de căței și 20 de pisici așteaptă cu nerăbdare să își găsească o familie, aici, la Arena Națională. La această ediție specială a târgului de adopții sunt prezenți și medici veterinari, voluntari din cadrul asociației de protecție a animalelor și dresori. Cine dorește să adopte un cățel sau o pisică poate și să ceară sfaturi în privința îngrijirii animăluțelor, care vor deveni noi membri ai familiei.”

VOX ”- Îmi doream foarte mult un cățel, de foarte mult timp. - Cea mică ce este fetiță, băiat? - E fată. - Cum o cheamă? - Nu i-am pus nume încă, dar o să mă mai gândesc.”

VOX ”Încercam să găsim un pui, dar uite, ne-a cucerit, ea este. Xena o cheamă și are trei ani, cred. Foarte tare! Adică a venit pe mine, ca un fel de match made in heaven. Acum va trebui să-mi conving soția.”

CĂTĂLINA TRĂNESCU, purtător de cuvânt, ASPA ”Este foarte important, de asemenea, să știm lucruri despre dresaj, pentru că dresajul înseamnă educație și, odată ce luăm un cățel acasă, trebuie să îl educăm.”

12 târguri de adopții au fost organizate, de la începutul acestui an, în București. Până acum, peste 100 de căței au avut norocul de a-și găsi locul într-o familie iubitoare. Alți 1.200 de câini se află în cele trei centre ASPA, unde așteaptă să își găsească un stăpân căruia să îi ofere dragostea și loialitatea.


Târg de adopții, la Arena Națională

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2