Date companie
 
 
 
 

Târg de ambarcațiuni de lux, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, targ, lux, ambarcatiuni
 

Bani să ai în cont și vânt la pupa, pentru ați împlini visul de a te simți din când în când stăpânul mării. Iubitorii de expediții marine, dar și pasionații de pescuit au putut admira în voie cele 40 de bijuterii ale tehnicii expuse la târgul de ambarcațiuni deschis, în acest weekend, în centrul Capitalei. Oferta poate satisface și cele mai rafinate gusturi, iar comercianții spun că românii au reînceput să achiziționeze astfel de produse de lux, după ce anii de criză le-au redus drastic vânzările. Cea mai scumpă ambarcațiune expusă la târg costă 350.000 de euro. Vasul se poate îndepărta la maximum 30 de kilometri de țărm și poate fi folosit pentru croaziere. Combustibilul necesar pentru o excursie de 10 ore cu o astfel de ambarcațiune îl costă pe proprietar peste 1700 de euro. La târg există, însă, și oferte pentru cei care nu-și permit extravaganțe financiare. Cea mai ieftină ambarcațiune este, de fapt, și singura produsă la noi în țară. Această canotcă construită manual, din lemn de pin, la Tulcea, costă două mii de euro, cu tot cu TVA. Ultimele noutăți sunt ambarcațiunile cu motoare electrice, numai bune la pescuit. Au prețuri cuprinse între 7.000 și 12.000 de euro.

CARMEN NECHITA, PR, Târg de Ambarcațiuni "În afară, sunt foarte apreciate, pentru că sunt silențioase, sunt prietenoase față de natură și, în general, sunt locuri în afară unde nu ai voie să intri cu motoare pe benzină."

FLORIN VÂRLAN, expozant "Estimăm că, față de 2008, o să reușim să ajungem undeva la 50-60% din piața anului 2008, care a fost un an extraordinar."

Românii care își cumpără astfel de ambarcațiuni sunt, în general, bărbați, de peste 40 de ani, cu un nivel de trai ridicat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2