Date companie
 
 
 
 

Targ de cariere medicale, in Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, targ, cariere, medicale
 

Străinii caută, in continuare, medici romani! Un nou târg de cariere medicale s-a desfășurat în acest sfârșit de săptămână, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Capitală. Peste douăzeci de companii de recrutare și-au prezentat ofertele de muncă în Germania, Anglia, Irlanda, Belgia, Spania, Elveția sau în țări din Orientul Mijlociu.

VOX "Medicii rezidenti au salarii care încep de la 2.000-2.500 de euro, în Germania, valoare netã, iar medicii specialisti încep de la niste venituri de 3000-3500, chiar peste 4000 în tãrile scandinave."

VOX "Salariile se discutã în functie de firma cu care se face contractul, de experintã, pornind de la 5.000 de euro în sus, având în vedere cã nu se percep taxe în Middle East."

Printre cei interesați s-au numărat și studenți la medicină sau medici rezidenți.

VOX "Sistemul e altfel, altã medicinã, la noi deja se stiu care sunt hibele."

VOX "Am plecat în practicile de vara si, da, ãsta e traseul, dupã ce termin sã plec."

VOX "Momentan caut, atâta tot. Adun oferte si, în functie de ele, mã voi gândi si voi lua o decizie."

Printre cei care si-au prezentat ofertele, s-a gasit și un spital autohton. Conducerea Spitalului Municipal Urziceni încearcă de doi ani să gaseasca medici care sa ocupe cinci posturi disponibile.

ELENA DUMITRU, Spitalul Municipal Urziceni "Se pare cã pânã acum nu prea ne bucurãm de succes. Cu persoanele cu care am intrat în contact nu sunt în specialitãtile solicitate de noi."

La târg au fost prezentate oferte de muncă în străinătate și pentru asistente medicale sau moașe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenințarea coronavirusului a declanșat o epidemie de informații false ( 12 Martie 2020 )

  Atenție la sursele din care vă informați cu privire la pandemia de coronavirus! Grupul de Comunicare Strategică dezminte informațiile vehiculate prin intermediul rețelelor sociale referitoare la ipoteza „închiderii/carantinării”...

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Cluj-Napoca, recomandat de The Guardian ca destinație turistică ( 29 Ianuarie 2020 )

  Cluj-Napoca, orașul românesc care i-a fascinat pe jurnaliștii The Guardian! Cotidianul britanic a inclus orașul nostru pe lista de recomandări turistice și a enumerat topul celor 10 lucruri de făcut în Cluj-Napoca, într-un articol...

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2