Date companie
 
 
 
 

Târg de Crăciun ca la Viena, în Piața Universității din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, bucuresti, targ, craciun, brad, Viena, universitatii, ghirlande, model
 

Emoția sărbătorilor a cuprins centrul Bucureștiului, grație Târgului de Crăciun organizat deasupra parcării subterane de la Universitate, după modelul celui de la Viena. Casa și sania lui Moș Crăciun, beculețele colorate și ghirlandele luminoase îi atrag ca un magnet pe bucureșteni. "Vedeta" evenimentului este un brad cu înălțimea de 17 metri, împodobit cu beculețe și lucrări de artă, sub forma unui puzzle uriaș. Și asta nu e tot. Zeci de căsuțe decorate de sărbătoare, îi îmbie pe trecători cu aromele irezistibile ale produselor tradiționale.

VOX "Magiun de prune! Pentru copii, ceva dulce, și încă ne uităm."

VOX "O gogoașă! Prețurile, foarte accesibile! E foarte frumos!"

Din peisaj nu puteau lipsi nici meșterii populari, care au adus la standuri ceramică pictată, costume sau măști tradiționale.

VOX "Am luat niște suporți de pahare și câteva ornamente, care sunt foarte drăguțe, și m-am bucurat că am putut să le aleg."

Organizat la inițiativa Oficiului Național de Turism al Austriei, Târgul de Crăciun din Piața Universității va rămâne deschis până în data de 3 ianuarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Truse de supraviețuire gratuite, pentru locatarii clădirilor cu bulină ( 9 Februarie 2020 )

  Bucureștenii care locuiesc în blocuri cu bulină roșie ar putea primi truse de supraviețuire! Asta prevede un proiect al Consiliului General al Municipiului București. Potrivit documentului, peste 5.800 de locatari din clădirile...

 • Diplomele românilor pentru studii în străinătate, echivalate gratuit ( 8 Februarie 2020 )

  Românii care au studiat în străinătate își vor putea echivala gratuit diplomele în țară! Astfel, cetățenii români care vor să se întoarcă în țară, se pot angaja sau își pot continua studiile fără a mai plăti aceste taxe.

 • Edilul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ELCEN de sabotaj ( 8 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va depune plângere penală împotriva ELCEN, instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei, după ce 300 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2