Date companie
 
 
 
 

Târg de Crăciun ca la Viena, în Piața Universității din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, bucuresti, targ, craciun, brad, Viena, universitatii, ghirlande, model
 

Emoția sărbătorilor a cuprins centrul Bucureștiului, grație Târgului de Crăciun organizat deasupra parcării subterane de la Universitate, după modelul celui de la Viena. Casa și sania lui Moș Crăciun, beculețele colorate și ghirlandele luminoase îi atrag ca un magnet pe bucureșteni. "Vedeta" evenimentului este un brad cu înălțimea de 17 metri, împodobit cu beculețe și lucrări de artă, sub forma unui puzzle uriaș. Și asta nu e tot. Zeci de căsuțe decorate de sărbătoare, îi îmbie pe trecători cu aromele irezistibile ale produselor tradiționale.

VOX "Magiun de prune! Pentru copii, ceva dulce, și încă ne uităm."

VOX "O gogoașă! Prețurile, foarte accesibile! E foarte frumos!"

Din peisaj nu puteau lipsi nici meșterii populari, care au adus la standuri ceramică pictată, costume sau măști tradiționale.

VOX "Am luat niște suporți de pahare și câteva ornamente, care sunt foarte drăguțe, și m-am bucurat că am putut să le aleg."

Organizat la inițiativa Oficiului Național de Turism al Austriei, Târgul de Crăciun din Piața Universității va rămâne deschis până în data de 3 ianuarie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2