Date companie
 
 
 
 

Târg de grădinițe și școli private, organizat în capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scoli, targ
 

Ofertanții prezenți la Târgul de grădinițe și școli private organizat în capitală le-au propus părinților pachete de servicii care să răspundă așteptărilor acestora vizavi de educația propriilor copii. Prețurile sunt și ele pe măsură. 300 de euro, pentru o lună de grădiniță, și 600 de euro, pentru o lună de școală. Atena va începe, la toamnă, clasa pregătitoare, iar părinții s-au gândit să aleagă o școală particulară.

VOX SILVIA, mama Atenei: Caut ceva cu predare în limba engleză. Permanent, dacă se poate, și cred că se potrivește mai bine în zilele de astăzi o pregătire mult mai eficientă. Apoi, vin restul activităților, adică foarte multe cluburi incluse.

Ana merge deja de un an la o grădiniță privată, iar părinții spun că educația pe care fetița o primește acolo merită din plin cei 1.500 de lei plătiți lunar.

VOX ADINA, mama Anei: "Fac tot felul de workshop-uri interactive, participă, au serbări, fac dansuri, fac înot, au tot felul de activități extra, deja scriu. În grupa mijlocie, au învățat să scrie."

DANA ERSTATE, director de admitere școală privată: "Cine vine din grădiniță în școală nu este nevoie de testare, dar copiii care vin din exterior vor da o testare, în funcție de clasa în care se vor înscrie. Se dă un test la limba română, matematică și limba engleză."

Toate grădinițele private au cursuri speciale de olărit, balet, karate sau limbi străine. Educatoarele nu îi pedepsesc pe cei mici, iar grupele sunt formate din maximum zece copii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2