Date companie
 
 
 
 

”Târg de idei înflorite”, sărbătoarea elevilor de la Școala nr. 59 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, dimitrie, targ, 59, sturdza, idei, inflorite
 

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din București au sărbătorit finalul lunii martie la ”Târgul de idei înflorite”, organizat într-un centru comercial din Drumul Taberei. În cadrul serbării, micuții, i-au încântat pe profesori, părinți și bunici cu piese muzicale de primăvară, dansuri latino și tradiționale, momente de gimnastică și parada florilor.

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59 "Copiii au lucrat foarte mult în diverse obiecte de primăvară, s-au pregătit cu câteva poezi, dansuri și altfel am adus în casa oamenilor din Sectorul 6 primăvară."

RENATA "Nu vindem flori și doar luați câte un bilețel de acolo și așa o să ne dați niște sfaturi despre cum să ne îmbunătățim școala."

MARA "Am venit să ne bucurăm de timpul de aici. Vreți să aduceți primăvara? Da!"

FRANCESCA "Ne-am îmbrăcat în flori ca să vestim primăvara și am făcut și un proiect. Ce proiect ați făcut? Am făcut niște proiecte care vestesc tot primăvara."

RAREȘ "Eu pot zice despre acest eveniment că e foarte frumos și ne poate face pe toși copii să învățăm mult mai bine la școală."

MATILDA ROMAN, învățătoare "Foarte interesantă și plăcută activitatea de astăzi, comunitateta ne cunoaște mult mai bine. Părinții, copiii și profesorii s-au întâlnit la o zi de sărbătoare și ne bucurăm, atmosfera este foarte plăcută."

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 "Dimitrie Sturdza" au amenajat și un mic târg cu produse realizate manual și o expoziție de pictură.

VOX "E o onoare pentru noi să fim membri ai acestei școli, avem un colectiv de cadre didactice excepționale, doamne foarte implicate, profesori cu foarte multă dăruire și profesionalism."

La Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață sute de elevi. Aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă la Școala 133 din Capitală ( 22 Ianuarie 2020 )

  Anchetă în plină desfășurare în cazul Școlii 133 din Capitală! Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după ce 23 de elevi de la Școala 133 s-au simțit rău din cauza igienizării care a fost făcută în unitatea de învățământ.

 • Alți 18 elevi ai liceului din Arad, la spital după dezinsecție ( 21 Ianuarie 2020 )

  Alți 18 elevi ai Liceului german din Arad au ajuns, aseară, la spital, acuzând simptome identice cu cele cu care s-au prezentat, săptămâna trecută, peste 40 de elevi, după o acțiune de dezinsecție și dezinfecție...

 • Profesorul bătăuș din județul Bistrița-Năsăud, încătușat ( 20 Ianuarie 2020 )

  Un profesor condamnat pentru abuz față de elevi a fost încătușat în fața școlii. Este vorba despre profesorul de sport din comuna Șanț, județul Bistrița-Năsăud, condamnat la 4 luni de închisoare cu suspendare...

 • Ministrul Educației anunță cinci măsuri pentru debirocratizare ( 13 Ianuarie 2020 )

  Prima zi de școală a semestrului al doilea vine cu noi măsuri de la ministerul Educației. Monica Anisie, ministul de resort, a anuțat că începe debirocratizarea!

 • Masă caldă pentru școlari, în planul Ministerului Educației ( 26 Decembrie 2019 )

  În planul Ministerului Educației, masă caldă pentru școlari! Proiectul de  ordonanță de urgență care prevede acordarea gratuită elevilor și preșcolarilor o masă caldă în fiecare zi, a fost pus în dezbatere publică. Potrivit prevederilor...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2