Date companie
 
 
 
 

”Târg de idei înflorite”, sărbătoarea elevilor de la Școala nr. 59 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, dimitrie, targ, 59, sturdza, idei, inflorite
 

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din București au sărbătorit finalul lunii martie la ”Târgul de idei înflorite”, organizat într-un centru comercial din Drumul Taberei. În cadrul serbării, micuții, i-au încântat pe profesori, părinți și bunici cu piese muzicale de primăvară, dansuri latino și tradiționale, momente de gimnastică și parada florilor.

ADRIANA GEORGESCU, director adjunct, Școala Gimnazială nr. 59 "Copiii au lucrat foarte mult în diverse obiecte de primăvară, s-au pregătit cu câteva poezi, dansuri și altfel am adus în casa oamenilor din Sectorul 6 primăvară."

RENATA "Nu vindem flori și doar luați câte un bilețel de acolo și așa o să ne dați niște sfaturi despre cum să ne îmbunătățim școala."

MARA "Am venit să ne bucurăm de timpul de aici. Vreți să aduceți primăvara? Da!"

FRANCESCA "Ne-am îmbrăcat în flori ca să vestim primăvara și am făcut și un proiect. Ce proiect ați făcut? Am făcut niște proiecte care vestesc tot primăvara."

RAREȘ "Eu pot zice despre acest eveniment că e foarte frumos și ne poate face pe toși copii să învățăm mult mai bine la școală."

MATILDA ROMAN, învățătoare "Foarte interesantă și plăcută activitatea de astăzi, comunitateta ne cunoaște mult mai bine. Părinții, copiii și profesorii s-au întâlnit la o zi de sărbătoare și ne bucurăm, atmosfera este foarte plăcută."

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 "Dimitrie Sturdza" au amenajat și un mic târg cu produse realizate manual și o expoziție de pictură.

VOX "E o onoare pentru noi să fim membri ai acestei școli, avem un colectiv de cadre didactice excepționale, doamne foarte implicate, profesori cu foarte multă dăruire și profesionalism."

La Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață sute de elevi. Aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2