Date companie
 
 
 
 

Targ de joburi in Pasajul Universitatii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, targ, pasaj, universitate
 

Târg de joburi, organizat in Pasajul Universitatii, din Capitala. Angajatorii ofera locuri de munca si cursuri de calificare si dezvoltare profesionala, dar ofertele nu par prea atractive pentru cei aflati in cautarea unui job.

VOX "Avem disponibile 100 de locuri. Oferim un salariu motivant cu bonuri de masa, comision din vânzari. Postul este de constultat de vânzari prin telefon."

VOX "În momentul de fata avem în jur de 20 de posturi atât pe parte de inbound, preluare de apeluri, suport tehnic pratic pentru clienti si pe parte de outbound, noi suntem cei care contactam clientii."

VOX "Am venit sa îmi gasesc un loc de munca, dar din câte observ sunt mai mult cursuri decât un loc de munca."

VOX "Am venit sa ma interesez pentru o posibila cariera, pentru viitorul meu. In domeniul IT, electronica, dar nu prea am gasit.

Agenti de catering, operatori callcenter, bucatari sau ospatari, sunt cele mai multe dintre slujbele disponibile. La târgul de joburi, deschis pâna sâmbata, în Pasajul Universitatii, isi prezinta ofertele angajatori din tara si din strainatate.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Încep lucrările de terasamente, la Pasajul Domnești ( 19 Februarie 2021 )

  În sfârșit, începe execuția terasamentelor la pasajul de la Domnești, în vederea devierii traficului pe drumul județean spre Domnești. Lucrările la pasaj trebuiau finalizate în octombrie anul acesta, dar, la fel...

 • Dan Șova vrea plata salariilor din perioada în care a stat în penitenciar ( 2 Octombrie 2020 )

  Fostul ministru al transporturilor, Dan Șova, a dat în judecată Universitatea București. Șova le cere judecătorilor să oblige instituția de învățământ superior să-i plătească salariile de profesor în perioada în care...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Furt de reptile, la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca ( 17 Februarie 2020 )

  Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a furat mai multe reptile dintr-o expoziție din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a profitat de lucrările de modernizare care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2