Date companie
 
 
 
 

Târg de joburi în străinătate pentru medici si asistenti, la U.M.F. "Carol Davila" din Capitalã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, oferte, joburi, bucuresti, strainatate, targ, asistente, umf
 

Oferte extrem de atractive la targul de joburi in strainatate pentru medici si asistente, organizat la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Capitala. Un astfel de job poate fi remunerat cu doua mii de euro pe luna, dar poate ajunge si la de cinci ori pe-atâta. La Bucuresti au venit sã recruteze personal medical si mediu-sanitar companii importante din strainatate. La targ au fost atrasi de oferte atat medici specialisti, cat si studenti aflati in pragul rezidentiatului.

VOX "Ma interesez sa vad care sunt ofertele de joburi in Germania. Sunt studenta in ultimul an si as vrea cardiologie. Intr-un spital mai mare ca sa nu trebuiasca sa ma mut pentru ca o sa trebuiasca sa imi fac in timpul rezidentiatului mai multe specialitati."

VLAD SARCA, consultant resurse umane "- Care este cea mai tentanta oferta? - Cea mai tentanta oferta este in Azerbaidjan. Sunt doua posturi, unul de gastro si unul de radiolog, in care renumeratia poate sa fie de 10.000 -12.000 de euro."

Între salariul din tarã al unui medic si cât oferã angajatorii strãini este o diferenta substantiala. Clinicile straine plãtesc de pânã la 15 ori mai bine ca statul român.

VOX "Ideea e de a pleca intr-un loc unde poti sa-ti practici meseria asa cum trebuie si unde financiar se castiga mult mai bine."

VLAD SARCA, consultant resurse umane "Germania, Franta, tarile scandinave, cam in toate salariul unui medic specialist este la 3000 - 3500 de euro, cu exceptia Norvegiei unde este ceva mai ridicat de 4 mii de euro."

Interviurile de la târgul de joburi de la U.M.F. "Carol Davila" au fost cu noroc pentru unii vizitatori. Medicii si asistentele care i-au convins pe angajatorii straini ca sunt competenti si cu drag de munca isi fac deja bagajele pentru a-si continua cariera în tãri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Truse de supraviețuire gratuite, pentru locatarii clădirilor cu bulină ( 9 Februarie 2020 )

  Bucureștenii care locuiesc în blocuri cu bulină roșie ar putea primi truse de supraviețuire! Asta prevede un proiect al Consiliului General al Municipiului București. Potrivit documentului, peste 5.800 de locatari din clădirile...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 • Edilul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ELCEN de sabotaj ( 8 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va depune plângere penală împotriva ELCEN, instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei, după ce 300 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2