Date companie
 
 
 
 

Târg educațional pentru elevii care încheie gimnaziul, la Palatul Copiilor din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oferte, bucuresti, elevi, educational, targ, ion, palatul, licee, gimnaziu, copiilor, colegiul, creanga
 

Liceele din București se întrec în oferte la târgul educațional organizat la Palatul Copiilor. Peste 180 de standuri au fost pregătite ca la carte, pentru elevii care termină gimnaziul și se pregătesc să devină liceeni.

VOX "- Ce liceu cauți? - ”Ion Creangă”, ”George Coșbuc”."

Una din cele mai bine cotate unități de învățământ, Colegiul Național ”Ion Creangă”, se prezintă la târg cu o ofertă inedită: ore de filologie și științele naturii în limba japoneză!

VOX "Suntem de la liceul ”Ion Creangă” și ii invățăm pe cei de aici să vină la noi la liceu"

ALINA NIȚU, profesor, Colegiul Național ”Ion Creangă” ”Noi, la colegiu', la ”Ion Creangă”, avem clase de matematică-informatică, matematică asociată cu japoneză, științele naturii cu japoneză. Avem o paletă largă de oferit!”

FLORIN DIACONESCU, organizator târg educațional "Ei au posibilitatea să afle foarte multe lucruri despre licee, începând cu media cu care s-a intrat anul trecut, precum și oportunitățile școlare care există."

Cât de atrași sunt elevii de-a VIII-a de ofertele educaționale de la Palatul Copiilor, se va vedea peste câteva săptămâni, când vor completa opțiunile pentru intrarea la liceu. Detalii importante de la târgul cu oferte școlare vor fi prezentate peste o săptămână, în emisiunea Școala TV, difuzată de Național24PLUS.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2