Date companie
 
 
 
 

Targ pentru cei mai mici

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targ, jucarii, Baby Expo
 

Jucării la cele mai bune prețuri, accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cei mici. Iată ce au putut cumpăra părinții, timp de trei zile, de la Târgul Baby Expo. Zeci de comercianți au oferit produse pentru toate buzunarele și gusturile.

VOX: "Avem pãpusi de desenat lavabile, care se coloreazã, se spalã la masinã si se coloreazã din nou. Avem instrumente muzicale de folosit în baie, cum este aceastã trompețicã."

VOX: "Sunt seturi de desene prin rãzuire. Aveți la dispoziție tãblițele negre, prin care se rãzuiește și se obține desenul prin rãzuirea cu creionașul de lemn."

Scutecele colorate sau bicicleta fără pedale s-au vândut foarte bine.

VOX: "Este creatã în primul rând pentru dezvoltarea abilitãților motorii si învãțarea menținerii echilibrului. Prețul este de 279,90."

Clienții mai pretențioși au putut să-și achiziționeze căruciorul-troler, la prețul de 800 de lei.

VOX: "-Când îl folosim ca si troler de exemplu, dacã îl ducem asa, putem folosi acest spatiu pentru diverse cumpãrãturi. El este recomandat de la 0 luni. -Arãtati-ne si cum se deschide! -Se deschide extrem de usor si este gata de drum. Îl puteti folosi si în vacantã. Începe foarte usor în avion."

Cea de-a 35-a ediție a târgului s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Capitală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Jucării periculoase pentru copii, descoperite în timpul controalelor polițiștilor de la D.I.C.E. ( 14 Decembrie 2019 )

  Părinți, aveți grijă ce jucării le cumpărați copiilor, deoarece există pe piață și articole care îi pot pune în pericol! Întrucât în perioada sărbătorilor de iarnă se înregistrează o explozie a comerțului cu produse pentru copii, Direcția...

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2