Date companie
 
 
 
 

Târgul Anticarilor, în Piața Obor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, masini, targ, flori, anticari, obor, epoca
 

Cea de-a 13-a ediție a Târgului Anticarilor, organizat în piața Obor din Capitală, i-a atras ca un magnet pe bucureșteni, care au minivacanța de 1 Mai ca pe vremea bunicilor. Mașini de epocă, domnițe costumate în rochii de dantelă și catifea, dar și o bătaie cu flori, toate acestea au făcut deliciul publicului vizitator.

AMBIANȚÃ (defilarea masinilor de epocã; o doamnã aruncã flori)

VOX "-Vã place? -Bunã ziua! Da, suntem încântați de ceea ce vedem. -Ce alte modele v-au mai atras atenția. -Doar am venit. Din pãcate am pierdut totul."

VOX "-Ce v-a plãcut cel mai mult de aici? -Mașinile și fetele și bãieții îmbrãcați de epocã, e nemaipomenit, grozav."

AMBIANȚĂ "Organizãm și acest tur al mașinilor de epocã. Avem astãzi 20 de mașini de epocã, foare frumoase și foarte bune. Vom merge în turul mașinilor de epocã, la Piața Obor, la noua Piațã Obor.

AMBIANȚÃ (o femeie trece cu mașina și primește o floare)« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Locurile de cazare în căminele studențești, reduse drastic din cauza pandemiei ( 17 Septembrie 2020 )

  Găsirea unui loc de cazare în Capitală, o adevărată provocare pentru studenți, în acest an! Întrucât căminele universităților din Municipiul București au anunțat că vor caza mai puține persoane în acest an, din cauza...

 • Examenele auto, suspendate în Capitală ( 2 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus face victime colaterale în rândul celor care doresc să obțină carnet de șofer. Prefectura Capitalei a decis că, în București, se suspendă examenele pentru obținerea permisului de conducere...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Măsuri speciale pentru examene, în școlile din Sectorul 4 ( 25 Mai 2020 )

  Măsuri speciale în școlile din Sectorul 4 al Capitalei, în vederea susținerii de către elevi a examenelor naționale, care încep săptămâna viitoare! Astfel, în toate cele 13 licee și 26 de școli gimnaziale de pe raza...

 • Vânzătorii ambulanți nu țin cont de măsurile impuse de autorități ( 5 Aprilie 2020 )

  În plină pandemie de COVID-19, când autoritățile ne spun să stăm în casă și să respectăm restricțiile impuse prin ordonanțele militare, vânzătorii ambulanți își continuă activitatea nestingheriți, vânzând flori la semafor pe bulevardele din Capitală. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2