Date companie
 
 
 
 

Targul de cariere din Capitala, luat cu asalt de persoanele aflate in cautarea unui loc de munca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, angajatori, vanzari, targul, cariere, aplicanti, financiar, it, bancar, marketing
 

Bucureștenii au luat cu asalt standurile târgului de carieră, desfășurat vineri și sâmbătă, în Capitală. Cei aproximativ 90 de angajatori prezenți la eveniment au pus la dispoziția aplicanților peste 2.500 de posturi din domeniile IT, financiar-bancar, inginerie, marketing și vânzări.

DELIA MOREANU, organizator "La eveniment, sunt așteptați în jur de 15.000 de vizitatori, în căutarea unui loc de muncă. Cele 90 de companii participante au în jur de 2.500 de oportunități de carieră atât pentru studenți, masteranzi, proaspăt absolvenți, dar și persoane cu experiență."

Consultanții în recrutare ne spun și care sunt exigențele pentru un candidat ideal.

CAMELIA VĂDUVA, sef departament recrutare "Ne așteptăm ca cel care încearcă să se integreze grupului nostru să fie o persoană care să aibă o bună capacitate de comunicare, o bună capacitate de a lucra în echipă, de a lucra în transvers."

VOX "Am aplicat la mai multe job-uri. Rămâne de văzut reacția lor. -Și te-a atras ceva? - M-au atras mai multe domenii, acum să vedem cum îi atrag eu pe ei."

VOX  "Îmi plac foarte mult angajatorii pe care i-am găsit și foarte serioși și foarte dispuși să comunice."

Angajatorii le recomandă tinerilor să se informeze cu privire la companiile participante, pentru a-și majora șansele de a obține jobul dorit.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2