Date companie
 
 
 
 

Târgul de Carte organizat de Asociația Libris Cultural la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris, scriitori
 

Aglomerație la Târgul Internațional de Carte și Muzică- Libris, organizat la Brașov! Pasionații de lectură s-au înghesuit să obțină autografe de la scriitorii preferați ori să urmărească spectacole de dans clasice. Cele care au făcut deliciul publicului au fost cele indiene.

VOX „- Am venit cu clasa aici, împreună cu diriginta, și ne-a lăsat ă ne plimbăm și să admirăm cărțile. – Te atrage ceva anume? - Seria Harry Potter este foarte interesantă. Mi-a plăcut!”

VOX „Târgul de carte este un eveniment atât pentru mine, cât și pentru copilul meu. Ne uităm, multe dintre ele le avem sau le folosim, dar noutățile sunt interesante.”

AUGUSTA ONIȚĂ, organizator “Practic, întreaga suprafață este ocupată. Sunt zeci de mii de titluri prezente. Titluri, începând de la literatură, poezie, carte de specialitate, carte pentru copii.”

Nici prețurile nu sunt de ignorat! Cele mai ieftine volume costă 2 lei. Pentru altele, mai consacrate, un cititor poate să scoată din buzunar și câteva sute de lei. Pentru acestea, editurile fac reduceri de până la 30%.

DANA ANGHELESCU, director, editura Libris Editorial “Lansăm colecții noi. Intitulate: Economica, politica, tradiții, dar și foarte multe cărți de poezii: beletristică, cărți de dezvoltare personală. Astăzi, am început cu lansările de carte de poezie, dar vom continua cu romane. Aș putea aminti “Cum l-am învins pe Dracula”, de Nicole Duțu.”

RĂZVAN FLOREA, reprezentant Editura Grupul Editorial Art “Avem noutăți pentru toate categoriile de vârste. Art-uri pentru copii, în care avem ultimul număr din seria Harry Potter- “Animale fantastice”. Avem o nouă carte pentru adolescenți: “Și soarele e o stea”! Pentru iubitorii de SF avem Asasins Creed.”

Brașovenii sunt pro europeni convinși, arată statisticile. De aceea, la târg, se află amplasat și un stand al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

IULIA BADEA-GUERITEE, șef birou presă, reprezentant CE în România “ Timp de patru zile, vom fi la Brașov nu doar pentru a vorbi despre cele cinci scenarii, Declarația de la Roma, despre Corpul European, ci și a discuta cu copiii despre ce înseamnă Uniunea Europeană.”

Cei care nu au ajuns la târg mai pot veni până pe două aprilie. Evenimentul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • PetExpo propune jocuri, concursuri cu premii și ședințe foto ( 13 Aprilie 2019 )

  Toate animăluțele și-au dat întâlnire la Romexpo, la PetExpo! La ediția cu numărul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul târgului, precum și reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședințe foto și multe alte surprize.

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2