Date companie
 
 
 
 

Târgul de Carte organizat de Asociația Libris Cultural la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris, scriitori
 

Aglomerație la Târgul Internațional de Carte și Muzică- Libris, organizat la Brașov! Pasionații de lectură s-au înghesuit să obțină autografe de la scriitorii preferați ori să urmărească spectacole de dans clasice. Cele care au făcut deliciul publicului au fost cele indiene.

VOX „- Am venit cu clasa aici, împreună cu diriginta, și ne-a lăsat ă ne plimbăm și să admirăm cărțile. – Te atrage ceva anume? - Seria Harry Potter este foarte interesantă. Mi-a plăcut!”

VOX „Târgul de carte este un eveniment atât pentru mine, cât și pentru copilul meu. Ne uităm, multe dintre ele le avem sau le folosim, dar noutățile sunt interesante.”

AUGUSTA ONIȚĂ, organizator “Practic, întreaga suprafață este ocupată. Sunt zeci de mii de titluri prezente. Titluri, începând de la literatură, poezie, carte de specialitate, carte pentru copii.”

Nici prețurile nu sunt de ignorat! Cele mai ieftine volume costă 2 lei. Pentru altele, mai consacrate, un cititor poate să scoată din buzunar și câteva sute de lei. Pentru acestea, editurile fac reduceri de până la 30%.

DANA ANGHELESCU, director, editura Libris Editorial “Lansăm colecții noi. Intitulate: Economica, politica, tradiții, dar și foarte multe cărți de poezii: beletristică, cărți de dezvoltare personală. Astăzi, am început cu lansările de carte de poezie, dar vom continua cu romane. Aș putea aminti “Cum l-am învins pe Dracula”, de Nicole Duțu.”

RĂZVAN FLOREA, reprezentant Editura Grupul Editorial Art “Avem noutăți pentru toate categoriile de vârste. Art-uri pentru copii, în care avem ultimul număr din seria Harry Potter- “Animale fantastice”. Avem o nouă carte pentru adolescenți: “Și soarele e o stea”! Pentru iubitorii de SF avem Asasins Creed.”

Brașovenii sunt pro europeni convinși, arată statisticile. De aceea, la târg, se află amplasat și un stand al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

IULIA BADEA-GUERITEE, șef birou presă, reprezentant CE în România “ Timp de patru zile, vom fi la Brașov nu doar pentru a vorbi despre cele cinci scenarii, Declarația de la Roma, despre Corpul European, ci și a discuta cu copiii despre ce înseamnă Uniunea Europeană.”

Cei care nu au ajuns la târg mai pot veni până pe două aprilie. Evenimentul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Eveline Păuna, la Național FM ( 19 Februarie 2020 )

  Eveline Păuna a fost invitata emisiunii "România vorbește", la Național Fm. Aceasta a discutat împreună cu realizatorii, Denis Ciulinaru și Diana Enache, despre noua sa carte, "Femeia la 30 de ani". Cartea prezintă 30 de povești care descriu sufletul femeii la 30 de ani în nuanțe fie de împlinire deplină, fie de căutare a sensului. Cititorii sunt invitați să descopere 30 de femei diferite, cu aspirații diferite, în contexte diferite de viață. De asemenea, poveștile pot descrie și o singură femeie cu 30 de fațete ale personalității sale. Autoarea a potrivit fiecare cuvânt astfel încât să fie o carte despre femei de 30 de ani, pe care să o citească femeile de orice vârstă. Și, cu și mai multă atenție, bărbații.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2