Date companie
 
 
 
 

Târgul de Carte organizat de Asociația Libris Cultural la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris, scriitori
 

Aglomerație la Târgul Internațional de Carte și Muzică- Libris, organizat la Brașov! Pasionații de lectură s-au înghesuit să obțină autografe de la scriitorii preferați ori să urmărească spectacole de dans clasice. Cele care au făcut deliciul publicului au fost cele indiene.

VOX „- Am venit cu clasa aici, împreună cu diriginta, și ne-a lăsat ă ne plimbăm și să admirăm cărțile. – Te atrage ceva anume? - Seria Harry Potter este foarte interesantă. Mi-a plăcut!”

VOX „Târgul de carte este un eveniment atât pentru mine, cât și pentru copilul meu. Ne uităm, multe dintre ele le avem sau le folosim, dar noutățile sunt interesante.”

AUGUSTA ONIȚĂ, organizator “Practic, întreaga suprafață este ocupată. Sunt zeci de mii de titluri prezente. Titluri, începând de la literatură, poezie, carte de specialitate, carte pentru copii.”

Nici prețurile nu sunt de ignorat! Cele mai ieftine volume costă 2 lei. Pentru altele, mai consacrate, un cititor poate să scoată din buzunar și câteva sute de lei. Pentru acestea, editurile fac reduceri de până la 30%.

DANA ANGHELESCU, director, editura Libris Editorial “Lansăm colecții noi. Intitulate: Economica, politica, tradiții, dar și foarte multe cărți de poezii: beletristică, cărți de dezvoltare personală. Astăzi, am început cu lansările de carte de poezie, dar vom continua cu romane. Aș putea aminti “Cum l-am învins pe Dracula”, de Nicole Duțu.”

RĂZVAN FLOREA, reprezentant Editura Grupul Editorial Art “Avem noutăți pentru toate categoriile de vârste. Art-uri pentru copii, în care avem ultimul număr din seria Harry Potter- “Animale fantastice”. Avem o nouă carte pentru adolescenți: “Și soarele e o stea”! Pentru iubitorii de SF avem Asasins Creed.”

Brașovenii sunt pro europeni convinși, arată statisticile. De aceea, la târg, se află amplasat și un stand al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

IULIA BADEA-GUERITEE, șef birou presă, reprezentant CE în România “ Timp de patru zile, vom fi la Brașov nu doar pentru a vorbi despre cele cinci scenarii, Declarația de la Roma, despre Corpul European, ci și a discuta cu copiii despre ce înseamnă Uniunea Europeană.”

Cei care nu au ajuns la târg mai pot veni până pe două aprilie. Evenimentul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Petru Frăsilă și Răsvan Popescu, despre media și destin ( 7 Decembrie 2019 )

  Dublă lansare de carte la Iași! Uniunea Scriitorilor în România Filiala Iași a adus în atenția publicului două volume. Autorii acestora sunt oamenii de televiziune Petru Frăsilă și Răsvan Popescu. 

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Românii citesc tot mai puțin, arată datele centralizate de Eurostat ( 25 Noiembrie 2019 )

  Românii citesc din ce în ce mai puțin! Cel puțin, așa rezultă din ultimul studiu Eurostat privind preocuparea pentru citit a românilor, dar și a altor popoare din Uniunea Europeană. La târgul de carte Gaudeamus, care...

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2