Date companie
 
 
 
 

Târgul de Carte organizat de Asociația Libris Cultural la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris, scriitori
 

Aglomerație la Târgul Internațional de Carte și Muzică- Libris, organizat la Brașov! Pasionații de lectură s-au înghesuit să obțină autografe de la scriitorii preferați ori să urmărească spectacole de dans clasice. Cele care au făcut deliciul publicului au fost cele indiene.

VOX „- Am venit cu clasa aici, împreună cu diriginta, și ne-a lăsat ă ne plimbăm și să admirăm cărțile. – Te atrage ceva anume? - Seria Harry Potter este foarte interesantă. Mi-a plăcut!”

VOX „Târgul de carte este un eveniment atât pentru mine, cât și pentru copilul meu. Ne uităm, multe dintre ele le avem sau le folosim, dar noutățile sunt interesante.”

AUGUSTA ONIȚĂ, organizator “Practic, întreaga suprafață este ocupată. Sunt zeci de mii de titluri prezente. Titluri, începând de la literatură, poezie, carte de specialitate, carte pentru copii.”

Nici prețurile nu sunt de ignorat! Cele mai ieftine volume costă 2 lei. Pentru altele, mai consacrate, un cititor poate să scoată din buzunar și câteva sute de lei. Pentru acestea, editurile fac reduceri de până la 30%.

DANA ANGHELESCU, director, editura Libris Editorial “Lansăm colecții noi. Intitulate: Economica, politica, tradiții, dar și foarte multe cărți de poezii: beletristică, cărți de dezvoltare personală. Astăzi, am început cu lansările de carte de poezie, dar vom continua cu romane. Aș putea aminti “Cum l-am învins pe Dracula”, de Nicole Duțu.”

RĂZVAN FLOREA, reprezentant Editura Grupul Editorial Art “Avem noutăți pentru toate categoriile de vârste. Art-uri pentru copii, în care avem ultimul număr din seria Harry Potter- “Animale fantastice”. Avem o nouă carte pentru adolescenți: “Și soarele e o stea”! Pentru iubitorii de SF avem Asasins Creed.”

Brașovenii sunt pro europeni convinși, arată statisticile. De aceea, la târg, se află amplasat și un stand al Reprezentanței Comisiei Europene în România.

IULIA BADEA-GUERITEE, șef birou presă, reprezentant CE în România “ Timp de patru zile, vom fi la Brașov nu doar pentru a vorbi despre cele cinci scenarii, Declarația de la Roma, despre Corpul European, ci și a discuta cu copiii despre ce înseamnă Uniunea Europeană.”

Cei care nu au ajuns la târg mai pot veni până pe două aprilie. Evenimentul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu, dublă lansare de carte ( 24 Septembrie 2020 )

  Eveniment cultural, în București! Analistul de geopolitică și studii de securitate Alba Popescu și-a lansat două volume: "Analize incomode" și "Geopolitică și pandemie"! La eveniment au participat peste 50 de personalități...

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2