Date companie
 
 
 
 

Târgul de turism, la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, vacanta, oferte, targ, Romexpo, turoperatori
 

Târgul destinațiilor de vacanță, la Romexpo! Ediția de primăvară a Târgului de Turism din România pune la dispoziția românilor oferte extrem de variate. Fie că este vorba de turism cultural, de turism rural sau de călătorii spre destinații exotice, de croaziere pe mările sau oceanele globului ori de turismul de aventură, 260 de turoperatori prezenți la târg se întrec în oferte din care nu lipsesc accesoriile si gadget-urile necesare în orice calatorie.

VOX "Cele mai frecvent căutate anul acesta sunt Alanya, Antalya, sunt deosebite, oamenii vor să vadă ceva în afara hotelului, nu numai în hotel, hoteluri de 5 stele, servicii deosebite, all inclusive, ultra all inclusive"

VOX "Am venit să găsim ori Corfu ori Parga ori ce pică. Am luat microbul Greciei. Mergem de 4 ori pe an în Grecia. E mai ieftin în Grecia, decât la noi."

VOX "Pentru vara asta, românii aleg litoralul românesc și noi, ca agenție, promovăm în primul rând litoralul românesc, în special Mamaia și Neptun, unde e un numar relativ ridicat de spații de cazare".

VOX "În special Stâna de Vale și Băile Felix, care este a doua stațiune după litoral, unde promovăm hotelul Crișana."

Târgul se desfășoară în perioada 25-28 februarie, în cadrul Centrului Expozitional Romexpo din București. Organizatorii spun că o treime dintre firmele expozante sunt din străinatate, reprezentând 14 țări. Programul de vizitare va fi, de joi, până sâmbătă, de la 10, la 18, iar duminica, de la 10, la 16. La targ sunt asteptați 25.000 de vizitatori, cu 5.000 mai mulți decat la ediția anterioară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2