Date companie
 
 
 
 

Târgul Internațional de Carte și Muzică "Libris Brașov", gata de start

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris
 

Cărți din diverse domenii, apariții editoriale, reviste și discuri! Toate acestea îi așteaptă pe pasionații de lectură, la Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris, din Brașov, care începe mâine! Oferta este pentru toate gusturile. Peste 60 de standuri cu cărți din domenii variate, precum și standuri ale caselor de discuri, își așteaptă vizitatorii. Editurile participante vor face reduceri de până la 30%. În cadrul târgului vor fi lansate peste 20 de cărți noi, între care trilogia "Zilele Ființei", semnată de Doru Munteanu, sau "Banii României", semnată de Mircea Coșea. Cristian Tudor Popescu, Aurora Liiceanu și Varujan Vosganian sunt alți autori consacrați care se vor întâlni cu cititorii.

În prima zi a evenimentului, va fi lansată Revista literară Libris, editată sub egida Uniunii Scriitorilor din România. Pe parcursul festivalului, vor fi organizate conferințe dedicate filosofiei, istoriei și religiei. Nu vor lipsi nici expozițiile de artă sau dezbaterile privind viitorul Europei si importanța apartenenței României la comunitatea europeană. Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris este cel mai mare din Brașov. Evenimentul, ajuns a cea de-a XIV-a ediție, se va desfășura în perioada 30 martie- 2 aprilie 2017. De la prima ediție și până astăzi, târgul a atras zeci de mii de pasionați de lectură, dar și oaspeți de seamă. Târgul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 • Petru Frăsilă și Răsvan Popescu, despre media și destin ( 7 Decembrie 2019 )

  Dublă lansare de carte la Iași! Uniunea Scriitorilor în România Filiala Iași a adus în atenția publicului două volume. Autorii acestora sunt oamenii de televiziune Petru Frăsilă și Răsvan Popescu. 

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Românii citesc tot mai puțin, arată datele centralizate de Eurostat ( 25 Noiembrie 2019 )

  Românii citesc din ce în ce mai puțin! Cel puțin, așa rezultă din ultimul studiu Eurostat privind preocuparea pentru citit a românilor, dar și a altor popoare din Uniunea Europeană. La târgul de carte Gaudeamus, care...

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2