Date companie
 
 
 
 

Târgul Internațional de Carte și Muzică "Libris Brașov", gata de start

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, targ, carte, Libris
 

Cărți din diverse domenii, apariții editoriale, reviste și discuri! Toate acestea îi așteaptă pe pasionații de lectură, la Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris, din Brașov, care începe mâine! Oferta este pentru toate gusturile. Peste 60 de standuri cu cărți din domenii variate, precum și standuri ale caselor de discuri, își așteaptă vizitatorii. Editurile participante vor face reduceri de până la 30%. În cadrul târgului vor fi lansate peste 20 de cărți noi, între care trilogia "Zilele Ființei", semnată de Doru Munteanu, sau "Banii României", semnată de Mircea Coșea. Cristian Tudor Popescu, Aurora Liiceanu și Varujan Vosganian sunt alți autori consacrați care se vor întâlni cu cititorii.

În prima zi a evenimentului, va fi lansată Revista literară Libris, editată sub egida Uniunii Scriitorilor din România. Pe parcursul festivalului, vor fi organizate conferințe dedicate filosofiei, istoriei și religiei. Nu vor lipsi nici expozițiile de artă sau dezbaterile privind viitorul Europei si importanța apartenenței României la comunitatea europeană. Târgul Internațional de Carte și Muzică - Libris este cel mai mare din Brașov. Evenimentul, ajuns a cea de-a XIV-a ediție, se va desfășura în perioada 30 martie- 2 aprilie 2017. De la prima ediție și până astăzi, târgul a atras zeci de mii de pasionați de lectură, dar și oaspeți de seamă. Târgul este organizat de Asociația Libris Cultural. Național TV este partener media oficial al evenimentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • PetExpo propune jocuri, concursuri cu premii și ședințe foto ( 13 Aprilie 2019 )

  Toate animăluțele și-au dat întâlnire la Romexpo, la PetExpo! La ediția cu numărul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul târgului, precum și reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, ședințe foto și multe alte surprize.

 • Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor ( 12 Aprilie 2019 )

  Cunoscutul poet orădean Alexandru Sfârlea și-a lansat primul său roman la sediul Baroului Bihor din Oradea! “Strol” este o aparitie inedită, născut din ideea că uneori timpul nu mai are răbdare. În momentul în care cititorul va deschide acest volum a lui Alexandru Sfârlea va descoperi o viață plină de întâmplări și neprevăzut ce a meritat să fie scrisă pe hârtie.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2