Date companie
 
 
 
 

Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente si Accesorii, deschis la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, piata, inaugurare, international, targ, accesorii, popa, mobila, afaceri, echipamente, Romexpo, rotar
 

Târg Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii, la Romexpo! Pe o suprafata expozițională de peste 30.000 de metri pătrați, îsi prezintă produsele 325 de producători și distribuitori de mobilă din Romania, Italia, Germania, Spania, Ucraina, Bulgaria, China, Danemarca, Republica Moldova, Polonia și Turcia. La deschiderea oficială a târgului de mobilă a participat și premierul Victor Ponta.

VICTOR PONTA, premierul României "Mă bazez pe producătorii români de mobilă pentru un obiectiv strategic al României pe care anul acesta îl vom atinge și anume depășirea unie cifre de export anual de 50 de milioane de euro."

DANIEL POPA, Product Manager fabrică de mobilă "Pentru noi, toate modelele sunt noi, câteva dintre ele le promovăm de anul trecut, dar cele mai multe sunt din acest an, majoritatea sunt modele hight, premium, dar avem și model economic și pentru absolut poate piesele, inclusiv intern și pentru piața externă."

ADRIANA ROTAR, Product Manager fabrică de mobilă "Ultimul model de fotoliu din gama noastră, e un model de fotoliu inedit, e lucrat în totalitate manual, e lucrat în piele naturală, atât pentru piața internă cât și pentru piața externă."

VOX  "- Am venit să ne informăm de cele mai noi produse care au intrat pe piață. Sunt arhitect și mă interesează să le aduc cele mai bune produse. - Ce va atras atenția? - În special produsele de design românesc, care până acum nu erau. "

Printre fotolii, canapele, șifoniere și paturi se răsfață și bicicicletele din lemn, în mare vogă la ora actuală.

VOX "Vrem să le vadă lumea, să se convingă că sunt niște lucruri de calitatea și că le-am făcut din pasiune."

Potrivit Asociației Producătorilor de Mobilă din România, țara noastră exportă lemn și mobilă mai mult decât importă.

AURICA SERENI, președinte, A.P.M.R.  "Firmele producătoare de bază din această industrie realizează peste 50% din producția de mobilă și 65 % din exportul României de mobilă. Cifra lor de afaceri, ținând cont că 2 miliarde 25 de milioane e cifra de afaceri, totalul industriei, vă dați seama că este peste un miliard a membrilor."

Potrivit datelor Asociației Producătorilor de Mobilă, soldul export-import, în anul 2013 a fost de aproape 1.270 de milioane de euro, în favoarea exportului. În prezent, în industria mobilei lucrează circa 67.700 de salariați.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Persoanele care vor să își schimbe mobila sunt așteptate la târgul internațional de la Romexpo până pe 14 septembrie, unde pot găsi cele mai noi modele de mobilă și design."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2