Date companie
 
 
 
 

Târgul Internațional de vinuri Goodwine 2019, un nou concept

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targ, Romexpo, vinuri, goodwine, concept, degustari
 

Târgul Internațional de vinuri Goodwine 2019, organizat la Romexpo, a atras mulțime de vizitatori. Anul acesta, expozanții și-au întâmpinat vizitatorii cu un concept nou, care include, pe lângă degustarea gratuită a sutelor de soiuri de vinuri, coordonarea degustării și recomandări privind calitatea licorilor și educația privind consumul.

VOX ”A venit primăvara, lumea este atrasă de vinurile albe, tinere, foarte fructoase, foarte prietenoase.”

VOX ”La acest targ au fost apreciate mai mult vinurile mai lejere, mai tinere.”

ANDREEA PĂUNESCU, organizator ”Sunt 60 de crame prezente, sunt sute de vinuri la degustat.”

Lângă un vin bun nu puteau lipsi brânzeturile regale.

VOX ”Vă recomandăm pentru a gusta vinurile o brânză maturată cu care veți simți savoarea și calitatea vinului.”

O altă noutate, la a 23-a ediție a tîrgului de vinuri, vizitatorii au putut degusta din microplante în formă de vlăstari, care au de 50 de ori mai mulți nutrienți comparativ cu o plantă normală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2