Date companie
 
 
 
 

Târgul locurilor de muncă din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, bucuresti, angajatori, tineri, targ, munca, locuri, ospatari, callcenter
 

Târg de locuri de muncă, în Capitală!

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Circa 40 de firme din Capitală au pus la bătaie zeci de locuri de muncă pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru studenți și tinerii care au abandonat școala. Cele mai multe locuri de muncă sunt în call center și restaurante."

La târgul de joburi au venit și persoane integrate în proiectul "Garanții pentru tineri", finanțat prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Prin această schemă pilot, tinerii cu vârste până în 23 de ani au beneficiat de cursuri de formare profesională, informare și consiliere profesională, stagii de ucenicie și asistență antreprenorială.

FLORINA COMAN, organizator "Angajatorii sunt interesați de persoane cu și fără experință. Noi i-am calificat, i-am sprijint acum în contact direct cu angajatorul. Ei au beneficiat de consiliere și formare profesională de calificare gratuită."

CRISTINA CÂRCIUMARU, angajator "- Căutăm în momentul de față agenți de vânzări, se poate lucra atât full time cât și part time, avem mai multe posturi disponibile. E un call center, avem o echipă dinamică. - Au fost interesați tinerii până acum? - Au fost interesați. - Ați recrutat? - Da, am ales CV-urile lor și urmează să-i contactăm."

VOX "Am vrut să-mi găsesc și eu un loc de muncă pentru vară sau chiar pentru tot anul clasei a XII-a, să încerc să mă mobilizez și eu."

DANA MOISE, angajator "Căutăm tineri care să se plieze pe postul de ospătar, muncitor în spații hoteliere, șef de întreținere inventar și electrician. Ca și condiții, studii medii, pe aici, pe colo, superioare."

VOX "-Vreau în vacanță și în timpul meu liber. -Cum sunt angajatorii? -Foarte exigenți. -În ce domeniu vrei să îți găsești? -Turism și alimentație."

VOX "Unul care să cuprindă domeniu de activitate pe care îl desfășor la liceu. Economic, ospătar sau bucătar."

Târgul locurilor de muncă, organizat cu sprijinul Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România și Ministerului Muncii este deschis până vineri seară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2