Date companie
 
 
 
 

Târgul locurilor de muncă din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : joburi, bucuresti, angajatori, tineri, targ, munca, locuri, ospatari, callcenter
 

Târg de locuri de muncă, în Capitală!

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Circa 40 de firme din Capitală au pus la bătaie zeci de locuri de muncă pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru studenți și tinerii care au abandonat școala. Cele mai multe locuri de muncă sunt în call center și restaurante."

La târgul de joburi au venit și persoane integrate în proiectul "Garanții pentru tineri", finanțat prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Prin această schemă pilot, tinerii cu vârste până în 23 de ani au beneficiat de cursuri de formare profesională, informare și consiliere profesională, stagii de ucenicie și asistență antreprenorială.

FLORINA COMAN, organizator "Angajatorii sunt interesați de persoane cu și fără experință. Noi i-am calificat, i-am sprijint acum în contact direct cu angajatorul. Ei au beneficiat de consiliere și formare profesională de calificare gratuită."

CRISTINA CÂRCIUMARU, angajator "- Căutăm în momentul de față agenți de vânzări, se poate lucra atât full time cât și part time, avem mai multe posturi disponibile. E un call center, avem o echipă dinamică. - Au fost interesați tinerii până acum? - Au fost interesați. - Ați recrutat? - Da, am ales CV-urile lor și urmează să-i contactăm."

VOX "Am vrut să-mi găsesc și eu un loc de muncă pentru vară sau chiar pentru tot anul clasei a XII-a, să încerc să mă mobilizez și eu."

DANA MOISE, angajator "Căutăm tineri care să se plieze pe postul de ospătar, muncitor în spații hoteliere, șef de întreținere inventar și electrician. Ca și condiții, studii medii, pe aici, pe colo, superioare."

VOX "-Vreau în vacanță și în timpul meu liber. -Cum sunt angajatorii? -Foarte exigenți. -În ce domeniu vrei să îți găsești? -Turism și alimentație."

VOX "Unul care să cuprindă domeniu de activitate pe care îl desfășor la liceu. Economic, ospătar sau bucătar."

Târgul locurilor de muncă, organizat cu sprijinul Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România și Ministerului Muncii este deschis până vineri seară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Șofer agresat în trafic, în București ( 21 Iunie 2021 )

  Grav incident în trafic, în Capitală! Doi tineri au blocat o mașină și au distrus-o, chiar în mijlocul străzii. Agresorii, un bărbat și o femeie, lovesc automobilul cu picioarele și cu o crosă...

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • Percheziție la sediul unui radio pirat, în București ( 12 Iunie 2021 )

  Intervenție în forță a mascaților, la sediul unui post de radio pirat din București! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 au efectuat o percheziție domiciliară...

 • Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 59 din București ( 11 Iunie 2021 )

  A răsunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII-a, după un an dificil marcat de pandemia de coronavirus! Printre cei care au spus bun rămas gimnaziului s-au numărat și elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din Capitală.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2