Date companie
 
 
 
 

Tată acuzat că și-a snopit copilul în bătaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batut, copil, inchisoare, copii, tata, barbat, centru, anchetat, abuzati
 

Un bărbat din localitatea Rafaila, județul Vaslui, și-a bătut cu sălbăticie fiul în vârstă de zece ani, pe motiv că acesta i-ar fi furat o sumă de bani. Tatăl violent și-a legat copilul de mâini, cu o sfoară, și l-a lovit repetat cu un făcăleț și cu pumnii în cap.

AMBIANȚĂ "Copilul era lovit foarte tare. Avea vânătăi pe față, urechea vânătă, răni foarte adânci la umeri, spatele era, tot, albastru. Inițial, a spus că l-a lovit calul. Am insistat și a recunoscut că l-a lovit tatăl."

În ciuda evidențelor, tatăl minorului a declarat cu nonșalanță că abia l-a atins.

AMBIANȚĂ "A furat o drujbă. A furat niște bani din casă. I-am dat două palme și gata."

În urmă cu doi ani, băiatul a fost abandonat de mamă, în grija tatălui, împreună cu frățiorul său geamăn și cu fratele de 12 ani.

VOX "- Ea avea grija de ei, se ducea la școală, era o mamă responsabilă. - Ce fel de mamă rensponsabilă, dacă și-a abandonat copiii? - Nu știu. Când era acasă, avea grijă."

După ce a fost internat în spital, pentru îngrijiri medicale, băiatul a ajuns într-un centru destinat copiilor abuzați.

VOX "Evaluarea este în faza inițială, urmând ca, în urma procedurilor demarate, să putem formula concluziile și să putem lua măsurile legale, care se impun în acest caz."

După ce a fost evaluat medical, copilul a intrat într-un program de consiliere pihologică. Pentru faptele sale, tatăl violent riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 și 15 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2