Date companie
 
 
 
 

Tatal premierului Emil Boc va fi inmormantat joi, la Rachitele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, premier, tata, murit, inmormantat, Rachitele, ioan
 

Premierul Emil Boc este in doliu. Tatăl său a murit la vârsta de 87 de ani la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca,în urma unui accident vascular. Șeful Executivului, prezent la o ședință de guvern, a plecat în grabă spre Cluj, pentru a fi alaturi de familie.

EMIL BOC, premierul României "Nu va pierdeti vremea! Mergeti si aveti grija de parintii vostri, ca este cel mai frumos dar pe care vi l-a dat Dumnezeu pe lumea asta si ni l-a dat. Aveti grija de parinti dumneavoastra. Multumesc!"

ION BOC, fratele lui Emil Boc "Suntem îndurerati! Suntem asa si asta e tot! Nimic altceva de spus. E gata! Va rog sa ne lasati în pace, suntem suparati. Cand îti pierzi un parinte, cum poti sa fii?''

Tatal premierului a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale.

prof. univ. dr. DUMITRU TUDOR ZDRENGHEA, șef Secția Cardiologie "-40 de minute am înteles ca a durat resuscitarea? -Mai mult! -Cardiologul crede ca a avut stop cardiac în final? -Auziti? Toata lumea poate muri asa, prin stop cardiac. Ora sase a fost decesul."

Trupul neînsuflețit al lui Ioan Boc a fost dus la Răchițele. Slujba de înmormântare va fi oficiata joi, la biserica din localitate. Ioan Boc va fi inmormantat in cimitirul din Rachitele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2