Date companie
 
 
 
 

Taximetrist certat cu legea, sancționat în mod inedit de polițiștii de circulație ieșeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, iasi, taximetrist, mesaje, colegi, statie, sanctiune, conduita
 

Sancțiune inedită, aplicată de polițiștii de circulație din Iași unui taximetrist, care a depășit coloana de mașini formată la trecerea cu calea ferată, pentru a ajunge în față. În loc să-i ridice permisul pentru o perioadă de trei luni, oamenii legii au hotărât ca, timp de două săptămâni, șoferul în cauză să le transmită, prin stație, colegilor săi, mesaje de bună conduită în trafic. Este prima sancțiune de acest gen, dată de polițiști.

AMBIANȚĂ "Colegi, vă rog să fiți disciplinați în trafic, să respectați regulile de circulație și să avem respect față de ceilalți colegi din trafic! Mulțumesc!"

În fiecare dimineață, taximetristul se prezintă la sediul Poliției Rutiere, unde primește mesajul de bună conduită, pe care trebuie să-l transmită colegilor.

NICU BURGHELEA, taximetrist "Pentru ceea ce am făcut eu, permisul cred că risc să fie suspendat. Promit să respect regulile de circulație și să fiu civilizat în trafic, să am respect față de ceilalți colegi."

VALENTIN RESMERIȚĂ, agent pr., Serviciul Rutier Iași "Prin stația de emisie-recepție a autoturismului, să prezinte către toți taximetriștii, care își desfășoară activitatea în municipiul Iași, un mesaj prin care îi îndeamnă pe aceștia să respecte prevederile rutiere."

Taximetristul promite că nu va mai încălca niciodată regulile de circulație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2