Date companie
 
 
 
 

Taximetrist, jefuit de doi minori, în Tulcea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, taximetrist
 

Taximetrist agresat și batjocorit de doi copii, la Tulcea! Incidentul s-a produs ziua în amiaza mare, aproape de centrul orașului. Unul dintre puști i-a distras atenția taximetristului și i-a furat banii. În timp ce șoferul alerga după el, celălalt i-a deblocat frana de mână, iar mașina a luat-o la vale cu spatele și s-a oprit în poarta unei case. 

VOX, taximetrist: "- Unul a venit din partea aia, din dreapta, și a început să mă țină de vorbă, l-am gonit, pleacă mă de aici că nu te duc nicăieri, și alalaltu' de aici, ca era asta lăsată în jos, a băgat mâna la parasolar și i-a luat. - Sunt din zonă de aici? Da, după colț." 

VOX, taximetrist: "- Mi-au furat banii și eu am fugit după unul dintre ei și celălalt a intrat și cred că a scos-o din viteză și a băgat mașina în scuar." 

Nimeni nu a fost rănit. Incidentul se putea însă transforma în tragedie, dacă mașina ar fi lovit buteliile care erau depozitate în curtea casei. Într-un final, cei doi băieți au aruncat banii furați de la taximetrist. 

VOX, taximetrist "- I-am recuperat banii, i-au aruncat, când am ajuns în fața porții a aruncat banii 00.57 și i-ați recuperat? Da." 

Taximetristul va fi nevoit acum să acopere pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2