Date companie
 
 
 
 

Taximetriști surprinși în flagrant, în timp ce negociau prețul călătoriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : clienti, taximetristi, politisti, flagrant, microbuz, amenda, soferi, tarife, cursa, negocieze
 

Mai mulți taximetriști au căzut în plasa polițiștilor de la I.G.P.R., după ce au încercat să negocieze tarifele sub ochiul vigilent al camerelor ascunse. Deși clienții s-au dovedit a fi agenți sub acoperire, taximetriștii nu și-au recunoscut vina.

AMBIANȚĂ "Spune un preț fix. 50 de lei, poftim! 50 de lei fix? Da... Mergem așa, cu 50 de lei?! Haide, e bine așa. Dau drumul la aparat, dar nu îți iau ție. Altfel, îmi dă poliția 25 de milioane de lei amendă."

Cu toate că a fost prins asupra faptei, taximetristul nu a recunoscut că a negociat tariful.

AMBIANȚĂ "De la I.G.P.R., sunt. A fost un test, să vedem dacă puneți ceasul. L-am pus. Dar problema este cu... negocierea."

Pentru o cursă de la Gara de Nord la Piața Unirii, un alt taximetrist a cerut 25 de lei, un tarif dublu față de cel normal. Pentru fapta sa, bărbatul a fost amendat. Amenzile, în astfel de cazuri, ajung până la 500 de lei.

AMBIANȚĂ "- Fără aparat, 20 de lei pânã la... - Cum fără aparat?! Era dat drumul! - I-ai dat drumul acum! De la Gara de Nord până aici, faceți socoteala la kilometri."

Nici șoferii de microbuz nu au scăpat de verificări. Filtrele au fost amplasate pe autostrada București-Pitești, iar oamenii legii au aplicat peste 20 de amenzi.

VOX "Mergem ca animalele. Suntem și noi oameni. Sunt copii."

Acțiunile Direcției Rutiere și ale Direcției Transporturi vor continua și zilele următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2