Date companie
 
 
 
 

Tehnologia poate schimba modul în care interacționăm

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : it, tehnologie
 

Cum ar fi ca lumea virtuală să ne fie tot mai aproape? Un sistem informatic inovativ permite o simulare a realității atât de reușită, încât utilizatorul poate căpăta impresia de prezență fizică extrem de reală. Tehnologia ar putea schimbă complet modul de interacțiune între persoanele aflate la distanță.

ADRIAN STOICA, CEO, companie IT

"Este o platformă pe realitate virtuală, tehnologia a progresat foarte mult. Dorim să oferim oamenilor o nouă experiență. Oamenii vor putea în scurt timp să dea mâna, să interacționeze cu obiectele din jur. Putem discuta de aplicabilitate în domenii serioase, în domeniul medical. Medicul în timpul unei operații poate oferi posibilitatea celor care asistă să interacționeze, să devină o persoană în sala de operație."

IONUȚ ZAINEA, CEO, companie IT

"Tehnologia CR îți dă posibilitatea să interacționezi altfel cu oamenii din jurul tău, intri într-o altă lume. Proiectul a fost lansat anul trecut, în Malta... sunt foarte mândru pentru că proiectul a provenit din România. Ar fi o mare problemă să nu avem concurență, mi-aș dori pentru că astfel devenim mai performanți."

Tehnologia poate fi adaptată aproape oricărui domeniu de activitate, de la sistemul educațional, la turism sau în industria aeronautică.


Tehnologia poate schimba modul în care interacționăm

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 5G, tehnologia viitorului ( 14 Iunie 2019 )

  Tehnologia 5G schimbă radical internetul mobil. A cincea generație de conectivitate a internetului mobil promite viteze mult mai mari de încărcare și descărcare, acoperire mai largă și conexiuni mult mai stabile. 1G a permis interacțiunea...

 • Legea privind votul prin corespondență și votul electronic, prioritatea USR ( 27 Mai 2019 )

  Perpetuarea problemelor privind votul în Diaspora determină USR să urgenteze adoptarea proiectului de lege privind votul electronic și votul prin corespondență. Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, că prioritatea parlamentarilor...

 • "EDU Digital", proiect pentru utilizarea noilor tehnologii în școală ( 21 Februarie 2019 )

  Soluție pentru digitalizarea școlilor! A fost lansat proiectul „EDU Digital – Propunere alternativă de politică publică pentru simplificarea cadrului legislativ în educație”. Proiectul are drept obiectiv digitalizarea școlilor și integrarea utilizării tehnologiilor în lecțiile zilnice din școli. Totodată, inițiatorii vizează simplificarea cadrului legislativ în educație.

 • Priorități în Educație ( 19 Noiembrie 2017 )

  IT-ul, bio-economia, medicina, energia și ingineria materialelor, domeniile prioritare ale României! Secretarul de stat pentru învățământul superior din Ministerul Educației, Gigel Paraschiv, a declarat că facultățile cu astfel de specializări...

 • Cozi la înscrierea la A.S.E. ( 14 Iulie 2015 )

  Aglomerație la Academia de Studii Economice! Ca în fiecare an, curtea instituției este plină de absolvenți de liceu care vor să devină economiști sau specialiști în alte domenii de business. Tineri veniți din toată țara s-au așezat la coadă de la primele ore ale zilei, pentru a se înscrie la una dintre cele 11 facultăți. Cele mai căutate sunt domeniile în care sunt salarii mari.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2