Date companie
 
 
 
 

Tenorul Octavian Andrei Dumitru de la Opera Națională din Iași a fost găsit spânzurat în vila sa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iasi, spanzurat, casa, opera, dumitru, probleme, iubita, doliu, octavian, financiare
 

Doliu în lumea culturală ieșeană! Tenorul Octavian Andrei Dumitru de la Opera Națională din Iași a fost găsit spânzurat în propria locuință. Trupul bărbatului de 34 de ani a fost descoperit chiar de iubita acestuia, care îi era și colegă la Operă. Cei doi locuiau împreună în casa nouă construită la marginea Iașului, în care se mutaseră în toamna anului trecut. Speriată, femeia a alertat poliția. Colegii spun că, în ultima perioadă, Octavian Dumitru era abătut.

VOX "În ultima perioadă am avut o ciudată senzație că ceva nu e în regulă cu el. L-am întâlnit acum câteva zile. L-am întrebat, dar nu a vrut să spună. Nu știu ce probleme avea. Poate de sănătate!"

Din primele cercetari, reiese că tenorul avea probleme financiare, după ce s-a împrumutat ca să-și construiască locuința. Potrivit martorilor, ca să scape de datorii, Octavian Dumitru își vânduse casa cu circa 50.000 de euro și s-ar fi înțeles cu noul proprietar să se mute abia la primăvară.

VOX "Culmea ironiei face ca noi să fi cântat pe scenă! Viața e facută s-o trăești până la capăt. Eu l-am vazut pe el schimbat în ultima perioadă. El a avut semne că se va întampla ceva. A slăbit foarte tare."

Octavian Andrei Dumitru s-a nascut în Galati, iar studiile le-a făcut la Iași, la Universitatea de Arte "George Enescu". După încheierea facultății, tenorul și-a început și cariera muzicală pe scena Operei Naționale din orașul lui Eminescu.

VOX "A facut școala la Iași. De 11 ani are serviciu la Iași. Avea o relație cu o fată, altceva nu știu. Venea la Galați cu spectacole."

Tenorul Octavian Andrei Dumitru a jucat in zeci de spectacole de operă. Ultimul spectacol în care și-a susținut aria a fost ”Bărbierul din Sevillia”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2