Date companie
 
 
 
 

Tensiuni în PNL, din cauza rezultatelor la referendum

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pnl, antonescu, referendum, orban, tensiuni
 

Tensiuni, în ședința PNL dedicată evaluării rezultatelor referendumului din 29 iulie. Deputatul Ludovic Orban a susținut că liberalii au pierdut întotdeauna pe mâna PSD, începând de la prima suspendare a lui Traian Băsescu din 2007. Potrivit site-ului gandul.info, Orban ar fi spus că PNL a tras suficient la căruța PSD și că ideea suspendării lui Traian Băsescu a aparținut Partidului Social Democrat și nu a fost asumată, prin vot, de Delegația Pemanentă a PNL.

LUDOVIC ORBAN, deputat PNL "Nu mi se pare normal ca unii de la PSD să-l scoată pe domnul Antonescu țap ispășitor, pentru acest referendum, și pe PNL. Faptul că a trebuit să acceptăm un referendum cu prag nu a fost vina noastră, ci a fost rezultatul unor promisiuni făcute la Bruxelles."

Replica președintelui PNL, Crin Antonescu, a fost una promptă.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Decontul, favorabil, nefavorabil, al acestui episod politic îl asumăm în întregime împreună cu PSD și cu PC, în USL, și toate lucrurile acestea sunt intoxicări, în speranța vagă că o să intervină un conflict între noi. E o poziție a domnului Orban, este singulară. Decizia PNL este copleșitoare în privința asta."

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, liderul deputaților PNL "N-am motive să invoc pentru deficiența de colaborare cu PSD-ul. Nu am niciun fel de reproșuri să fac partenerilor noștri. Au fost o comunicare și o colaborare foarte bune."

Potrivit europarlamentarului PNL Norica Nicolai, principalul subiect luat în discuție de membrii Delegației Permanente l-a reprezentat scrutinul electoral organizat pe data de 9 decembrie, atunci când PNL are ca obiectiv obținerea unei reprezentări parlamentare de 30%.

NORICA NICOLAI, europarlamentar PNL "Toți am convenit că principalele preocupări nu sunt analizele, nu sunt frustrările, ci ceea ce va veni, adică o campanie electorală care trebuie să se soldeze cu câștigarea alegerilor."

Atmosfera creată de invalidarea referendumului de către Curtea Constituțională a făcut ca liberalii să schimbe tradiția din anii trecuți, când reuniunile conducerii partidului din toamnă se desfășurau în cadrul Școlii de Vară, organizată pe litoral.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2