Date companie
 
 
 
 

Tentativa de jaf armat, intr-un magazin din Azuga

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, tanar, pistol, magazin, vanzatoare, tentativa, azuga
 

Tentativa de jaf armat, intr-un magazin din Azuga! Polițiștii din Câmpina, coordonați de polițiști ai I.P.J. Prahova, au reușit sa prinda un tânăr, suspectat că a amenintat cu un pistol „de zgomot” o vanzatoare dintr-un magazin, cerandu-i banii proveniți din încasări. Tânărul în cauză a intrat miercuri dupa-amiaza în magazinul situat in zona gării orașului Azuga. Desi era amenintata cu pistolul, femeia si-a pastrat cumpatul si i-a cerut unei cliente din magazin sa cheme politia. Imediat, barbatul si-a indreptat arma catre clienta, dar in acel moment, l-a parasit curajul si a fugit din magazin. El s-a urcat imediat într-un tren, care a pleca în direcția Ploiești. Dupa fuga individului, vanzatoarea a sunat la numarul unic de urgență 112 si a chemat politia. Suspectul a fost depistat în tren în gara Câmpina. A fost ridicat rapid de oamenii legii si apoi condus la sediul Poliției din localitate, în vederea cercetărilor.

AMBIANTÃ "-De ce ai facut asta? -N-am nimic de comentat. -Nu aveai bani? De unde aveai pistolul? -Nu am nimic de comentat."

Toata operatiunea de prindere a tanarului a durat 20 de minute Suspectul le-a declarat anchetatorilor cã avea nevoie de bani pentru a pleca în strãinãtate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2