Date companie
 
 
 
 

Tentativă de sinucidere, în plină sărbătoare a Crăciunului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, mehedinti, medici, sinucidere, parinti, tanara, drobeta, madalina, manole, tentativa, cearta, substanta, interzisa
 

Dramă de sărbători, într-o familie din Mehedinți! O femeie în vârstă de 28 de ani a încercat să se sinucidă cu aceeași substanță cu care și-a luat viața Mădălina Manole. Tânăra a recurs la acest gest după o ceartă cu parinții. Ea locuiește cu mama și tatăl ei, în Drobeta-Turnu Severin și, chiar în ziua de Crăciun, a avut o ceartă cu aceștia, care a făcut-o să cedeze nervos. Ea a luat substanța, cu intenția de a-și pune capăt zilelor, și i s-a făcut rău. Părinții au găsit-o în această stare și au sunat imediat la 112.

VOX "Pacienta era stabilă hemodinamic. Era conștientă și a fost adusă la spital, pentru investigații suplimentare și tratament."

Medicii spun că tânăra a fost norocoasă, deoarece substanța toxica pe care a înghițit-o era diluată.

VOX "A înghițit o cantitate de 25-30 de ml. A fost internată la Terapie Intensivă. Astfel de intoxicații sunt deosebit de periculoase. Sunt de multe ori imposibil de tratat, dacă dozele sunt mari."

Substanța pe care a băut-o femeia este interzisă în România și a fost achiziționată dintr-o țară care nu se află în Uniunea Europeană. Este a doua oară când aceasta încearcă să-și ia zilele. Pentru a nu mai repeta gestul suicidal, tânăra va fi consiliată psihologic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2