Date companie
 
 
 
 

Testare în masă pentru depistarea coronavirusului, pe Arena Națională

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, nationala, testare, firea, arena, coronavirus
 

Testarea în masă pentru anticorpii la Sars- Cov 2, începe de astăzi, pe Arena Națională din București! Potrivit primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, la acțiune pot participa 10.500 de bucureșteni, din toate sectoarele și din toate categoriile de vârstă. Testele nu vor fi rapide, ci de tip anticorpi.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei „La finalul acestor teste vom afla cum a circulat coronavirusul în municipiul București, care este numărul de persoane care au trecut deja prin infecție și s-au imunizat și vom putea împreună cu autoritățile centrale să luăm măsurile de relaxare mult mai potrivite pentru o comunitate care are deja o informație.”

Până în acest moment, aproape 7.800 de bucureșteni s-au înscris la testarea de tip anticorpi organizată pe Arena Națională. Testele vor fi realizate în 20 de laboratoare și nouă spitale de stat și clinici particulare. Firea a adăugat ca mulți bucureșteni ar vrea să se testeze, dar se tem să nu fie nevoiți să meargă la spital, în cazul unui rezultat pozitiv. În această privință, primarul general al Capitalei este de părere că Ministerul Sănătății s-ar putea consulta cu specialiștii, iar persoanele cu simptome ușoare pot rămâne acasă, dar într-o cameră separată de alte persoane.


Testare în masă pentru depistarea coronavirusului, pe Arena Națională

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2