Date companie
 
 
 
 

Timpul de gândire, stabilit de un judecător bucureștean, lasă cererea arestaților fără obiect

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, arest, mama, preventiv, gandire, judecator, funeralii, bara, bogdan, dragos, cerere, eliberare, provizorie
 

Un judecător din Capitală a șocat pe toată lumea, după ce a solicita timp de gândire o săptămână, pentru a analiza cererea a doi frați de eliberare provizorie din arest preventiv, pentru a participa la înmormântarea mamei lor. În aceste condiții, decizia magistratului ar putea fi pronunțată la patru zile după funeralii.

ALINA BÂRA, soția unuia dintre frați "Noi am avut, de dimineață, recurs la băieți, iar marți, cand s-a aflat răspunsul, în jurul orei 3 și jumătate, a decedat. Nu a fost bolnavă. Nu a avut probleme de sănătate înainte. A cedat emoțional! Există și raportul medical, care spune că nu i-a mai rezistat inima!"

CLAUDIA BÂRA, soția unuia dintre frați "Nu dorim decât atât: ca cei doi să vină, măcar pentru două ore, să vină să își vadă mama pentru ultima oară. Nu vrem nimic mai mult!"

MIHAELA BODÂRLĂU, avocat "Termenul a fost acordat pentru luni, 23. Astăzi, am făcut o cerere de preschimbare a termenului, pentru că, după părerea mea, pe data de 23, e o cerere fără obiect. Nu mai au la ce participa."

Frații Dragoș și Bogdan Bâra sunt în arest preventiv de aproape un an, sub acuzațiile de ultraj și distrugere. Potrivit apropiaților, acesta este și motivul pentru care mama celor doi a murit, la vârsta de 51 de ani, de inimă rea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2