Date companie
 
 
 
 

Timpul nu moare, pentru Margareta Pâslaru

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Album Margareta Paslaru
 

Revenire spectaculoasă în lumea muzicală a Margaretei Pâslaru, la venerabila vârstă de 79 de ani! Artista, care a făcut primul pas pe scena muzicii ușoare românești în urmă cu mai bine de șase decenii, și-a lansat, marți, un nou album, intitulat ”Timpul nu moare - 65 de ani în showbiz”.

MARGARETA PÂSLARU, artistă ”Acele melodii noi rezonează altfel în prezent și despre asta este vorba, despre muzica prezentului, fără să vorbim neapărat că este la modă sau nu. Este timpul prezent, proaspăt pentru mine, cum văd eu lumea în prezent.”

Pe lângă marcarea a 65 de ani de carieră muzicală neîntreruptă, albumul susține și o cauză nobilă. Toate încasările din vânzări vor fi direcționate către Ambulanța Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România. Organizația ”Monumentum” lucrează pentru a securiza și conserva obiective importante de patrimoniu, aflate într-o stare avansată de degradare.

VERONICA VAIDA, arhitect ”În acest moment, România și toate țările estice duc o lipsă majoră de personal specializat, experți în domeniul patrimoniului, pentru a restaura monumentele în mod adecvat. Sunt de multe ori fonduri europene, dar intervențiile nu sunt conforme cu un monument, de aceea este foarte important să punem în siguranță, adică să oprim degradarea lor.”

Născută în București, în 9 iulie 1943, Margareta Pâslaru este considerată o personalitate complexă a culturii românești, cu o discografie impresionantă, dar și cu alte contribuții artistice, inclusiv în teatru și cinematografie. Vocea sa cu infinite posibilități de exprimare și timbrul grav au inspirat 65 de compozitori. De asemenea, a câștigat numeroase premii și distincții, în țară și peste hotare.


Timpul nu moare, pentru Margareta Pâslaru

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2