Date companie
 
 
 
 

Tinerii din Capitală au petrecut în cluburi, de Ajun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluburi, craciun, sarbatori de iarna
 

Sărbători de iarnă mai puțin tradiționale pentru tinerii din Capitală. În timp ce unii l-au așteptat pe Moșul, alții au petrecut în cluburi, cu ochii numai după Crăciunițe. Petrecerea a decurs după rețeta bine știutã: șampanie scumpã, muzicã bunã, ținute sofisticate și dans provocator.

VOX: "-Cât ai cheltuit pânã acum? -Nu știu, vreo 15 milioane. -Pe rochiță cât ai dat? -500 de euro."

Cum noaptea a fost una aparte, nici vestimentatia tinerelor iesite in club nu putea trece neobservată. Ele și-au etalat rochitele scurte, și la poale și la decolteu.

VOX: "-Pentru că e atmosfera în seara asta aici. -Cu cine ai venit? -Cu prietenii și frații mei. -Cât ai cheltuit pânã acum? -Cât e ceasul? E două jumate? -Cam 20 de milioane, cam așa. (...) -Vă distrați? -Sărut mâna mami..." .

Puțin după miezul nopții a apărut și Moș Crăciun.

MOȘ CRĂCIUN, "-Mai poti? -Eu? La maxim. Pentru toate lumea! (...) A ma distra pe mine, distez și toată lumea din jur să ma iubeasca cum îi iubesc și eu pe ei."

Organizatorii le-au pregătit invitaților petreceri tematice de Crăciun, iar un DJ a fost responsabil cu buna dispoziție. Ei au avut grijă să nu le lipsească nimic, iar mesele să fie tot timpul pline.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2