Date companie
 
 
 
 

Ținute extravagante, pentru mirii anului 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, nunti, targ, miri, tinute, extravagante
 

Miresele încep să pălească în fața strălucirii mirilor, care, în ultima vreme, apelează la ținute extravagante, în cea mai importantă zi din viața lor. Designerii le propun costume avangardiste, în toate culorile, asortate cu pantofi din catifea, accesorizați cu cristale Swarovsky. Ofertanții prezenți la târgul de nunți organizat în capitală, au adus cu ei ținute pe toate gusturile și pentru toate buzunarele.

VOX "Anul acesta, încercăm să-i scoatem și pe ei din anonimat, să nu fie doar mireasa în centrul atenției. Să fie și el, prin culorile tari. Cum observați, acest sacou este foarte puternic, este un albastru electric, cu un pantof mai clasic, însă, persoanele care sunt mai extravagante, încercăm să aducem o pată de culaore și prin prisma pantofilor."

Și, cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, mirii trebuie să pună la bătaie un buget consistent. Pantofii ajung la 2.000 de lei, iar sacoul poate depăși 3.000 de lei. Beatrice și Nicu sunt împreună de 2 ani de zile, iar acum se pregătesc de nuntă.

VOX "Suntem un cuplu curajos și considerăm că ne cunoaștem destul de bine, încât să facem pasul ăsta."

Beatrice a primit sfaturi avizate, din partea specialiștilor prezenți la târg.

VOX "Deasupra este o rochiță din tul de mătase, brodată cu cristale Swarovski. În jur de 2000 de cristale, cusute manual. E rochița puțin mai grea, din cauza cristalelor!"

O astfel de rochie de mireasă costă 3500 de euro! Tot pentru gusturi costitsitoare, au fost prezentate și rochii cu diamante. Prețurile, pe măsură!

VOX "Pentru mirese extravagante, avem diamante, o bijuterie de 18 k, bătută cu diamante, 3000 de euro!"

Evenimentul a prilejuit și o premieră pentru România, prin prezența oficianților de ceremonii umaniste de căsătorie. Fie că este vorba de venirea pe lume a unui copil, de o căsătorie sau de înnoirea jurămintelor unor soți, ceremoniile umaniste sunt o metodă inedită de a marca momentele importante din viață într-o manieră foarte personală. Fiecare ceremonie umanistă este special creată pentru persoanele implicate și este bazată pe valori umane comune, dar fără elemente religioase. Târgul s-a încheiat duminică, iar toate contractele semnate pe perioada târgului beneficiază de 10% reducere, în cazul în care persoanele interesate au achitat un avans de 50 de lei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2