Date companie
 
 
 
 

Tir lovit de un tren personal, în județul Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, tren, suceava, tir
 

Accident grav, azinoapte, în judetul Suceava! Șoferul unui tir nu a acordat prioritate de trecere la nivel cu calea ferata, iar trenul personal, în care se aflau și călători, a lovit în plin autotrenul. Accidentul a avut loc lângă localitatea Todirești.

VOX "- Am tras dreapta, cât am putut, și am ajuns acolo. - Și nu ți-au ținut frânele sau ce s-a întâmplat? - Probabil!"

VOX "Am auzit o bubuitură, de aici de unde stăm, la casa asta, a pocnit, și am văzut că s-a trântit în tren. O bubuitură mare am auzit de acasă."

Trenul transporta navetiști, printre care și elevi care se întorceau de la școală.

VOX "Copila era în tren, că nu mi-era de alta. Veneau de la școala copiii. Șoferul era jos, copiii erau în grupuri coborâți. S-au ajutat unul pe altul, mi-a explicat fata, zice: ”Mămică, în momentul în care s-a trântit, am căzut cu mâna de tren și m-am speriat și nu mai puteam să mă ridic!”."

ALEXANDRU DUȚUC, agent pr., Poliția Rutieră Suceava "Nu a oprit, pentru a se asigura, și a fost acroșat de trenul personal Suceava-Cacica. În urma accidentului, a rezultat avarierea autoutilitarei, cât și avarierea locomotivei."

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2