Date companie
 
 
 
 

Tîrgul Internațional de Vinuri ”GoodWine”, la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targ, Romexpo, vinuri, goodwine
 

Veste bună pentru iubitorii licorii lui Bachus! Peste 1000 de vinuri de toate soiurile și din toate țările pot fi degustate la cea de-a 23-a ediție a Târgului Internațional de Vinuri ”GoodWine”, la Romexpo. La eveniment participă atât nume mari din domeniu, precum și producători mici, cunoscuți doar în cercuri selecte.

DIANA PAVELESCU, organizator "Bine ați venit la Good Wine. Sunt peste 60 de crame."

VOX "Degustăm împreună vinuri alese românești și internaționale de mare clasă, vinuri foarte cunoscute și foarte căutate."

VOX "În perioada aceasta se consumă vinurile albe, vinurile rose ținând cont că a început să vină căldura."

VOX "Vă așteptam la expoziție pentru a gusta vinuri delicioase din Oltenia.

VOX "Aici avem o branză maturata natur, deja e parmezan."

Nu lipsesc surprizele, una dintre atracții fiind ruleta cu degustare.

VOX "Avem o degustare interactivă unde clienții pot să-și încerce cunoștințele."

Printre noutățile târgului se numără platforma educațională GoodWine Academy, care debutează cu patru cursuri pentru începători și patru master classes pentru pasionați. Expoziția de vinuri este deschisă până duminică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Târg virtual educațional, pentru elevii din București ( 8 Iunie 2020 )

  Cel mai mare târg virtual educațional a început, astăzi, pentru toți elevii bucureșteni! Platforma, care poate fi accesată pe site-ul toe.hubproedus.ro, le prezintă elevilor de gimnaziu ofertele educaționale ale liceelor.

 • Oferte irezistibile, vacanțe de vis și gadget-uri, la Târgul de Turism ( 20 Februarie 2020 )

  Târgul de Turism al României vă așteaptă la Romexpo! Ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare in orice vacanță.

 • Nou târg de Crăciun, în București ( 28 Noiembrie 2019 )

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2