Date companie
 
 
 
 

Tirurile care transportă produse alimentare, luate la control

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, vama, produse, control, razie, legume, tiruri, politisti, rutiera, fructe, economic, congelate
 

Razie de proporții și asupra tirurilor cu legume, fructe și produse alimentare congelate! Polițiștii de la Economic și-au îndreptat atenția și asupra autotrenurilor care intră în țară cu produse alimentare și, împreună cu colegii lor de la Rutieră, execută o amplă acțiune de control. Acțiunea are ca scop combaterea evaziunii fiscale. În timpul controalelor din cursul săptămânii, autoritãțile au descoperit mãrfuri provenite din Turcia și Bulgaria, care nu erau însoțite de documente de proveniență.

AMBIANțÃ "- Facem un control și asupra documentelor și asupra mãrfii pe care o transportați. - Ce transportați domnule Șandor? - Ambalaje. - Ambalaje? Dați-ne vã rog și documentele exact."

Prin filtrul organizat la Vama Borș nu trece niciun tir neverificat.

VOX "- Sunt probleme cu produsele turcești? - Cu fiscalitata am înțeles! Poate și cu calitatea, cantitarea.  Au fost controale în vamã mult mai minuțioase ca de obicei."

Pentru verificarea autotrenurilor care transportã legume, fructe și produse alimentare congelate au fost constituite filtre și în județele Arad, Constanța, Giurgiu, pe Șoseaua de Centurã a municipiului București, precum și pe autostrãzile București-Pitești și București-Constanța.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2