Date companie
 
 
 
 

Toaletă publică de lux, care costă cât un apartament, la Slatina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : functii, slatina, lux, italia, publica, toaleta, inteligente
 

Toaletă publică de lux, la Slatina! Toaleta a costat nu mai puțin de 28 de mii de euro, cât un apartament. Firma de salubritate justifică, însă prețul exorbitant: toaleta a fost adusă din Italia și este una inteligentă!

AMBIANȚĂ "Se apasă butonul pentru hârtia igienică. Se rupe, se spală pe mâini, te usuci."

Iar acestea nu sunt singurele funcții inteligente. Chiuveta este prevăzută cu robinet cu senzori și dispozitive automate pentru săpun lichid și aer cald, iar lumina se aprinde tot pe bază de senzori. În plus, toaleta-minune se curăță singură.

AMBIANȚĂ "Spălarea automată a vasului WC și a podelei."

Autoritățile speră să mai cumpere și alte toalete similare, în ciuda prețului piperat.

VOX "E un exemplu pentru municipiul Slatina, și, dacă această toaletă va arăta că este utilă și folositoare, în mod sigur vom instala și altele."

Toaleta are un spațiu special pentru bagaje și este dotată cu un sistem electronic de închidere-deschidere a ușilor. Taxa este de 50 de bani.

VOX "Omul e rău! E bine că băgăm monede acolo, ca să știe când dă un ban. Să facă și curățenie, dacă e degeaba face jaf."

Locuitorii din Slatina nu sunt, însă, impresionați. Oamenii susțin că autoritățile locale au cheltuit prea mulți bani pentru o toaletă publică, în timp ce există zeci de străzi neasfaltate și pline de gropi. Toalete similare sunt în Pitești și București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2