Date companie
 
 
 
 

Tone de gunoaie gasite intr-o gospodarie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gunoaie, evacuare, deseuri
 

Angajații de la Salubritate, însoțiți de politisti, au evacuat tone de gunoaie dintr-o gospodarie din Pitești. Principala activitate a celor doi soți care locuiesc în casă este adunatul deșeurilor, pe care le valorifică la centrele de colectare. In urma procesului pe care edilii l-au intentat colectionarilor ocazionali de gunoaie, autoritatile au obtinut un ordin judecatoresc, prin care au voie sa intre in curtea gospodariei. Proprietarul nu le-a permis insa oamenilor legii sã pătrundă in curte, asa cã mascatii au fost nevoiti sã-l imobilizeze.

AMBIANTÃ (executorul judecãtoresc citeste ordinul) "A hotãrât în numele legii sã salubrizati curtea. (...) - De ce? De ce? - Pentru igienizare. - Ce-i aia? - Pentru protectia vecinilor si a dumneavoastra inclusiv."

AMBIANȚÃ (mascatii îl imobilizeazã foarte agresiv pe proprietar) BLURAȚI CĂTUȘELE!

CORNEL IONICĂ, viceprimar Pitești: "Prin ordonantã prezidentialã am obtinut acest accept de a putea sã intervenim pe aceastã proprietate privatã, în a ridica gunoaiele care pun în pericol viata celor din jur."

DANIELA MIUTÃ, inspector DSP Argeș: "Aici se acumuleazã foarte multe deseuri, apar rozãtoare, apar insecte, reprezintã un pericol."

VOX: "Avem copii mici si e chiar un focar de infectie."

Cei doi soti spun însã cã aceste gunoaie sunt singura lor sursã de venit.

VOX sotia: "-Cât ati câstigat cel mai mult? - Un milion pe un camion d-ãla mare. - Dar nu vã deranjeazã mizeria? - Pãi ce miroase cartoane si bidoane?"

Familia din Pitesti s-a ales cu o amendã de 2.000 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2