Date companie
 
 
 
 

Topirea zăpezii scoate la iveală gropile din asfalt, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, strazi, gropi, zapada, masini, soferi, vulcanizare, asfalt, cratere, bulevarde
 

Topirea zăpezii scoate la iveală adevărate cratere, în asfaltul de pe străzile Bucureștiului! Gropile care se ițesc, atât pe bulevarde, cât și pe străzile dintre blocuri, sunt nesemnalizate, iar șoferii ajung să-și distrugă mașinile. Totodată, crește riscul de accidente.

VOX "Este foarte greu pentru simplul fapt că trebuie să le evităm. Și dacă încercăm să le evităm, trebuie să fim foarte atenți în același timp să nu provocăm un accident."

VOX "- Ați ajuns în service cu ea din cauza gropilor? - De foarte multe ori! Din păcate, nu avem pe cine da în judecată. Din păcate, în tot Bucureștiul sunt gropi, mai ales în centru."

VOX "E foarte rău, mai dăm în ele, le mai ocolim."

Șoferii au pierdut numărul gropilor, în schimb bat destul de des drumul către vulcanizare.

VOX "Din ce în ce mai mulți vin cu jante strâmbe, fisurate, la îndreptat, la sudat. Articulația, cauciucurile, din ce în ce mai multe."

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter Conducătorii auto sunt nevoiți să cheltuiască sume considerabile, pentru a-și repara mașinile deteriorate de gropile din asfalt. Șoferii spun că vinovați sunt drumarii care nu au deszăpezit cum trebuie, folosind nisip și sare în cantități prea mari, dar la mijloc mai este și calitatea proastă a asfaltului.

Reparația unei mașini, după un slalom prin București, ajunge chiar și la câteva sute de lei, bani pe care șoferul este nevoit să-i achite din propriul buzunar. După bunul obicei al administrațiilor locale, este de așteptat ca, în prag de primăvară, Capitala să se transfome într-un mare șantier, iar cârpirea covorului asfalt va reprezenta un nou motiv de stres pentru șoferi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2