Date companie
 
 
 
 

Tort cu șuruburi și placă metalică, servit la un botez

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : botez, amenda, protectia, consumatorilor, baia, mare, invitati, tort, placa, suruburi, metalica
 

Surpriză neplăcută la o petrecere de botez, în Baia Mare! O femeie a descoperit o placă metalică în tortul pe care l-a comandat pentru botezul fetiței sale. Iar surpriza nu s-a oprit aici! La scurt timp, invitații au anunțat-o că au găsit șuruburi în feliile de tort.

AMBIANȚĂ "Niște șuruburi care nu-s chiar... Sunt mai mult pentru tâmplărie, nu pentru..."

Femeia a mers la Protectia Consumatorului și a făcut reclamație, iar laboratorul de cofetărie a fost amendat cu 4.000 de lei.

OLIVIA ARDELEAN, comisar șef, O.P.C. Maramureș "Noi am cercetat reclamația respectivă, operatorul economic a fost sancționat cu o amendă în valoare de 4.000 de lei și obligați să-i restituie contravaloarea tortului respectiv."

Angajații laboratorului de cofetărie spun că placa metalică și șuruburile au fost folosite pentru susținerea tortului, dar clienta a declarat în fața inspectorilor că nu a fost anunțată de acest lucru. Reprezentanții Protecției Consumatorului din Maramureș spun că aceasta este cea mai ciudată sesizare înregistrată în ultimele șase luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2