Date companie
 
 
 
 

Torționarul Alexandru Vișinescu, violent cu jurnaliștii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : penitenciar, ramnicu, sarat, vin, crime, jurnalisti, detinuti, sticla, alexandru, violent, tortionar, visinescu, umanitate
 

Torționarul Alexandru Vișinescu a avut un nou acces de agresivitate la adresa jurnaliștilor! Dacă în fața judecătorilor susține că este bolnav și neputincios și nu poate răspunde pentru crimele împotriva umanității, în viața de zi cu zi are, însă, reacții violente. Surprins de o echipă de televiziune în timp ce-și cumpăra o sticlă cu vin, Vișineascu a fost deranjat de faptul că era filmat.

AMBIANȚĂ "- Buna ziua, domnule Vișinescu! Am văzut că v-ați cumparat vin? Ce sărbătoriți astăzi? - Ce te intereseaza? - Mai beți la vârsta dumneavoastră? - Da, sigur. Ai văzut! Dă-te-n Cristosu'...!"

Nu este pentru prima dată când Alexandru Vișinescu reacționează astfel! Torționarul i-a înjurat și i-a lovit pe jurnaliști și anul trecut, după ce presa a dezvăluit crimele comise de el. Vișinescu a fost trimis în judecată de Parchetul General după ce a fost acuzat de crime contra umanității, în perioada în care a condus penitenciarul de la Râmnicu Sărat. Acolo, el a instituit un regim de teroare căruia i-au căzut victime deținuții politici. El nu a arătat nicio secundă că i-ar părea rău de ceea ce a făcut.

AMBIANȚĂ "Nu-mi pare rău de nimic! Nu-mi pare rău!"

Alexandru Vișinescu nu este singurul torționar judecat pentru crimele din perioada comunistă. Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată și pe Ion Ficior, comandantul coloniei de muncă de la Periprava. Potrivit anchetatorilor, Ficior ar fi responsabil pentru moartea a peste 100 de deținuți. În penitenciarul de sub comanda lui Ficior, deținuții erau înfometați, bătuți și torturați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2